|

Hei! Vreau sa va pun o intrebare. Mi-e frica sa nu am apendicita.Am avut simtome de greata, m-a durut capul dar nu am avut febra, diaree. Pot sa-mi misc piciotul in orice directie.Ma doare la osul ilium(durerea e ff mica). Pe mine ma dor si genunchii. Dar am fost azi la plimbare si nu ma mai durut.Va rog durerea e mica(micaa). Pot sa-mi misc piciorul, sa ma intind si nu ma doare. Dar la mine e si de subconstient ma panichez foarte repede si gata, numai pot sa fac nimic(asa e firea mea). Va rog nu ma mintiti. Spuneti adevaraul... Ce as putea sa am?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sincer happy
nu cred ca ai apendicita. vorbeste cu parintii tai si o sa te calmeze ei si o sa mergeti impreuna la un doctor sa vada ce ai.nu te panica ca nu ai de ce.daca simptomele de durere de burta nu persista, nu ai de ce sa te ingrijorezi. sper ca te-am ajutat... funda? plz.

1 răspuns:
| a răspuns:

Mai degraba pare ca esti racita, decat ca ai avea apendicita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează