|

Hello, TPU, am și eu o nelămurire.

Cam acum un an, pe sfârcul stâng mi-a apărut un punct alb, asemănător punctelor de grăsime. Este cam de aceeași culoare cu sfârcul, doar că puțin mai deschis, însă dacă sfârcul se întărește, punctul acela devine alb...

În acest an nu am observat o creștere a acestui punct. Nu doare, nu mă mănâncă, nici nu-l simt, decât dacă îl ating simt ceva acolo cu degetul.

A trecut un an de când îl am și m-am tot întrebat în anul ăsta ce-ar putea fi.

Are cineva idee, ce este acest punct alb de pe sfârc? Dacă a mai avut cineva și a scăpat (prin remedii naturiste) îmi poate spune și mie cum a scăpat?

Menționez că nu am avut niciodată un contact sexual, deci nu-i ceva ce are legătură cu lapte/sarcină/etc.

Am 14 ani, deci sunt aproape de sfârșitul pubertății.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cere parerea unui medic. Aici nu este locul pentru aceste intrebari. Fara teama sau rusine! Fiind perioada pubertatii corpul se transforma, evolueaza, incep descarcari hormonale, devii femeie. Ce ai tu, cel mai probabil, e un efect al varstei, pubertatii. Medic, repede!

| a răspuns:

Du te la medic el te poate lamuri cu aceasta probleme pe care o ai.Nu mai pune pe site-uri de genu probleme tale medicale ca nu te ajuta si cel mai bun e sfatul medicului