anonim_4396
| Anonim întreabă:

M-am gândit de câteva ori înainte dacă să las sau nu întrebarea asta însă sunt într-o dilemă. Bunică-mea încadrându-se la categoria de "persoane defavorizate" a primit de la primărie un colet (ceva pachet de la UE) cu șampon, pastă de dinți anti-tartru, periuțe, ș.a.m.d. Ea fiind bolnavă, bătrână, nu o ajuă cu nimic pasta de dinți așa că m-am gândit să nu arunc acele tubuțele și să le folosesc eu. De când am început să folosesc acea pastă am probleme cu dinții, inițial mi-a apărut o carie pe măseaua stângă în jos și am zis că probabil e ceva normal, nu e sfârșitul lumii, însă după câteva zile m-am trezit cu o linie de carii pe măsele din stânga sus. Să fie din cauza pastei, poate e o întrebare prostească dar nu înțeleg?!

Până acum foloseam Blend-a-med și Colgate și nu am avut probleme. Ce părere aveți? Menționez că am o alimentație echilibrată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Nici o pasta de dinti din lume, nu face carie, dar mancarea pe care o mananci face.
Acum mai depinde cat de des te speli pe dinti si cat de corect.
O carie evoluand in ani, nu in cateva saptamani.

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru Jassmina):

Apreciez seriozitatea, voi vedea ce voi face, mulțumesc.

17 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Am totusi o curiozitate, bunica ta este in coma?

| DemonLord a răspuns:

Pff sarakhee hee

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru DemonLord):

Eu sarak, tu autist... Mna, fiecare cu problema lui

| DemonLord a răspuns (pentru TheBoyTheCool24):

N-a zis nici un medic că-s autist, pe când la tine sărăcia e un fapt.

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru DemonLord):

Ceea ce faci tu se numește post-hunting, cauți să îți acumulezi puncte pentru cont prin prisma unor întrebări pentru care nu ai răspuns și sfârșești prin a comenta total aiurea.Ok, nu a zis niciun medic că ești autist dar de unde până unde tragi tu sforile că-s eu sărac? Am zis sa incerc sa folosesc nebunia aia de pastă pentru că era pacat sa o arunc dar am aruncat-o într-un final.

| DemonLord a răspuns (pentru TheBoyTheCool24):

Hai ca am ras, mulțam.
1. Dacă eram în căutare de puncte, eram non stop aici, ceea ce nu-s.
2. Deci doar bunica-ta e săracă de primește de la guvern chestii. Ok, notat.
3. Tu chiar nu știi ce înseamnă a trage sforile, este? Îți sugerez un DEX. Chiar ajută.
4. Se poate folosi la curățat chestii. Nu fa risipă, reciclează...în fine, înțelegi tu ideea.

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru DemonLord):

Hai că am ras și eu, mulțam x2.
1. Răspunzi după 2 minute
2. Având pensia de doar 50 de lei, stând la pat, mna, acum oricine poate judeca in necunoștință de cauze dar văd că tu le știi pe toate
3. Daca aveai ceva de zis bine, veneai cu un contra_argument, nuteluaidegramagik meah sau de expresiile pe care le folosesc, le mai poți da și sens propriu dar deeeh.
4. Ție ți se pare o risipă sa arunci partea afumată de la cașcaval, condițiile sunt asemănătoare, deci de ce ești rău? Mie mi se pare o risipă să arunc niste lucruri care oricum nu vor fi folosite de cineva care nu mai are dinți în gura și nici măcar condiții că sa mai stea in picioare sa se spele pe dinți dar.
În fine, înțelegi tu ideea.

| DemonLord a răspuns (pentru TheBoyTheCool24):

1. Erau vreo 7 minute, eram prin zona, în fine.
2. Eu știu tot, vad tot, aud tot. Capisci?
3. Vezi ca asta cu 'le dau sens propriu' ascunde niște probleme la cerebel. Restul ăștia de știu limba română nu pricep decât limba romana generala, nu limba romana personala. Grijă.
4. Mama, ți-o luat mult sa ajungi la partea cu cașcavalul? Apreciez efortul. Păcat ca nu-ți pot da funda, o meriți pentru efort, nu pentru argumentul aaa... inteligent.

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru DemonLord):

Explică-mi și mie răspunsul pe care l-ai lăsat la intrebarea mea că mi-ai dat BSOD la *tuse* cerebel. Recunosc, da, nu sunt cel mai bogat, dar nici cel mai sărac. Tu probabil ești full de bani, de fapt nici nu mă interesează situația ta dar dacă tu judeci o persoană după situația materială, scuza-ma că îți spun dar ești arogant rău. Vrei sa zici că sărăcia e o rușine? Probabil ești crescut în puf și nu ești învățat cu greul iar din lipsa de activitate te iei aiurea de persoane pe net. Te las că văd că nu ne înțelegem, tu aparent cauți scandal și atât.

| DemonLord a răspuns (pentru TheBoyTheCool24):

Mulțam ca m-ai făcut sa rad iar.
Dacă eram crescut în puf,îți scriam acum de pe o insula din pacific, privata desigur, cu un pahar de cocktail în mana, stând pe marginea piscinei, nu din camera răcită din apartament după o zi de munca și niște treaba pe lângă casa pe căldurăhee hee
Dacă îmi permit ceva pe care tu sau alți 100 nu și-l permit este pentru ca am muncit pentru ca sa am banii ăia,nu am stat sa ma frustrez ca ala și-l permite și eu nu și ce nedreapta e viata and so on.
Sărăcia e o rușine în anumite cazuri, când te complaci ca nu ai cutare și cutare și ai posibilitatea de a avea mai multi bani, dar totuși rămai în același stadiu.
Și dacă vrei concluzie, nu pot să-ți zic decât ca dacă nu reușești sa ajungi sus prin forte proprii, mai bine taci

| soriciculapte a răspuns (pentru DemonLord):

Muncesti la TPU?

| DemonLord a răspuns (pentru soriciculapte):

Da,sunt director managerial administrator principal la administrația generala a site-ului.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Pachetul reprezinta un atac biologic. Vrea sa-ti distruga dantra si sa te duca la moarte prin inanitie.laughing

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Și zici că ai lăsat geamul deschis la juma' de oraș ca să intre gluma asta? Dacă ai chef de miștouri, du-te la categoria aferentă.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru TheBoyTheCool24):

Nu e gluma, e un raspuns sarcastic. Dar trebuie sa inelegi acest lucru. Cum poti sa vii cu asemenea intrebari de gâgă? Doar nu ai 5 ani!