|

Salut, am început sa iau de astăzi o tableta de vitamine și minerale de la SunVita. Intrebarea mea este, in cât timp o sa simt diferențe? In momentul asta ma simt foarte slăbit..cam in cât timp își fac efectul? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil nu vei simti nici o diferenta.Acelea sunt doar suplimente alimentare si vreau sa pun accent pe SUPLIMENTE.Adica doar un mic plus pe langa alimentatia ta. Daca tu ai o alimentatie necorespunzatoare, iei efectiv degeaba suplimente pentru ca nu vor compensa.

| a răspuns:

Din proprie experienta iti spun, ca in mare parte conteaza alimentatia. Eu iau o tableta de multivitamine + una de vitamina D pe zi. Cand sunt singur acasa si mananc prost cu saptamanile, ma simt foarte slabit, cand e iubita acasa si-mi gateste, si mananc bine cu saptamanile, ma simt bine, totul e in alimentatie in mare parte, vitaminele sunt doar un mic bonus.

Uita-te sa vezi cat de putine vitamine din doza zilnica recomandata pentru fiecare vitamina in parte, contine o tableta d-aia.

Cel mai bine e sa mananci bine si variat o luna, doua, apoi sa-ti faci analize sa vezi ce vitamine si chestii iti lipsesc, si cumperi un supliment pentru exact ce iti trebuie.

| a răspuns:

Suplimentele NU înlocuiesc o alimentație adecvată!

| a răspuns:

Depinde care e cauza pentru care te simti slabit. Daar ai putea incerca vitamax 2 saptamani numai ca nu e ok sa iei fara stirea medicului.