|

Salut! Am o problema... Sunt baiat, am 15 ani, am 54 kg la 1.79 si sunt slab rau de tot. Mananc foarte mult dar e degeaba. sa nu mai zic ca mananc si seara multe tampenii. dar tot nu pot sa ma ingras PSsadda fac si sport fac mountainbiking si ies zilnic afara si merg mult pe jos)

Ce as putea sa fac sa am ajung si eu la 60 kg macar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tu esti o persoana mai speciala,in timp ce majoritatea persoanelor sunt predispuse la ingrasare,corpul tau arde calorii mai repede decat rata normala! Tu esti perfect asa cum esti,si nu trebuie sa ai "insecuritati" despre corpul tau. Poti pune masa musculara prin exercitii diverse,daca iti doresti foarte tare sa depui kilograme! Eu te sfatuiesc sa nu te stresezi foartemult,bucura-te ca esti o persoana mai rara si speciala,si ca poti sa elimini mai repede caloriile,dar totusi, nu exagera cu alimentele nesanatoase! Fa in continuare sport, dar nu exagerat! Ai sa vezi ca pe parcursul adolescentei, din cate am inteles si eu, corpul tau o sa se schimbe in multe feluri! Succes iti doresc, si sa nu te fortezi prea tare!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fii calm, o sa te ingrasi. Apuca-te de inot si iti garantez ca o sa te ingrasi. Eu asa am facut.

| a răspuns:

Esti normal, nu esti slab. Nu te uita la obezii din jurul tau. Ei au o problema, nu tu. Nu mai manca toate tampeniile ca iti imbolnavesti organismul si vei avea probleme.

| a răspuns:

Poți lua niște vitamine, pentru poftă de mâncare!