| Mihaijsia a întrebat:

Salut, am probleme la inghitire,respiratie greoaie,tuse si parca un nod in gat. Este o simpla raceala sau as putea avea altceva? Daca da, ce anume?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabixv a răspuns:

Salut
Pai in primul rand nu trebuie sa te panichezi dar trebuie sa iti faci timp pentru un consult la cineva specializat sau la doctorul de familie
In al 2lea rand daca ai vicii precum fumatul sau bautul incearca sa te lasi de ele macar o perioada de timp
Senzatia de nod in gat sau de inghitire greoaie o mai am si eu uneori dar trece de la sine, insa nu cred ca este in regula
Daca esti in crestere schimbarile din organism ti se pot parea ciudate, apar dureri unde nu te astepti, etc

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ar putea fii COVID, Influenta sau chiar o raceala la plamani
Mergi la medicul de familie sa te consulte!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Răceală.

| gabicoo a răspuns:

Cumpără de la farmacie un test covid!

| IceRope a răspuns:

Ai altceva. Mai grav. Se numește "Sunt încet în gândire și cer sfaturi medicale pe net de la necunoscuți". Boală grea pentru cei care țin capul peumeru doar ca să nu le plouă în gât.

| ElAdrianos a răspuns:

Oamenii de aici le e greu sa-ti de a un diagnostic, la fel si mie. Cel mai oke este sa iei tratamentul standard pentru raceala, mai apoi sa faci un control.
Consuma vitamina c, magneziu si zinc ( acestea iti pastreaza imunitatea )