| Muraaa a întrebat:

Am si eu o problema. Tatal meu are 47 de ani si de cateva zile incoace are niste dureri, la mana stanga, care ii amorteste foarte usor si nu se poate odihni noapte si il mai doare foarte mare la piciorul drept, la genunchi. Ciudat este ca aceste dureri i`au aparut deodata si nu stie de la ce ar putea fi. Nu sufera de nici o boala foarte grava. Ma poate ajuta cineva? Macar sa stiu de la ce ii pot aparea aceste dureri. Multumesc! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Aceasta amorteala poate semnifica un deficit de impuls nervos in zona respectiva, poate sa fie o spondiloza cervicala sau multe alte cauze.Cu alte cuvinte, aceasta nu este o problema de neglijat, ascunzand o alta problema mult mai grava in alta parte a corpului.Trebuie pentru linistea lui sa mearga la medicul de familie si va primi trimitere la un specialist eventual neurolog.E minunat ca ai grija de taticul tau si esti ingrijorat.Linisteste-te va primi tratamentul potrivit si se va simti din nou bine.Multa sanatate va doresc si o seara cu multa pace!

1 răspuns:
| Shavoo a răspuns:

Sa se duca la doctor.