anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, am varsta de 16 ani si pe testiculul drept un nodul pe care daca il tin intre degete este tare. Nu ma doare, nu ma incomodeaza. Este posibil sa am cancer? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu e cancer neaparat poate sa fie si un NEG sau orice altceva
Cel mai bine sa mergi la medic de specialitate
Cum iti dai seama ca e neg in primul rand daca pare ca forma lui mica asa cum este are formatiuni care se asemana cu conopidawinking neacademic ce am spus dar asa iti poti da seama
Orice ar fi trebuie sa mergi la medic sa vezi ce tratament sau procedura de indepartare a lui este necesara
Pe de alta parte chiar daca suna dur dar daca este o formatiune tumorala ceea ce specialistii o numesc benigna aceasta nu este CANCER in adevaratul sens al cuvantului, este o formatiune care se indeparteaza si nu are efecte adeverse, deci nimic de speriat.
Deci opinia mea este ca, GRESIT se spune cancer benign atata timp cat el nu este invaziv si nu duce la metastaza, cancerul este de o singura forma MALIGNA punct restul au invatat medicina cu femeia de serviciu.
Tumorile benigne se mai numesc neoplasm!
Omul de-alungul vietii poate avea multe forme si tumori dar asta nu inseamna ca ele sunt canceroase, daca nu sunt canceroase e acelasi cu negul de care iti spuneam.

| AlonE32q a răspuns (pentru Simpatik):

Este cat un bob de mazare sa zic, si de textura tare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fara un consult medicalș de specialitate in cabinet este greu de spus de acasa, fa ti programare la urologie si te vede doctorul.

| Annastassia a răspuns:

La intrebarea asta, cu siguranta nu putem sa-ti raspundem noi.
De ce nu mergi la medic sa-ti faci investigatii medicale?

| dannyel86 a răspuns:

"Daca ati gasit un nodul sau orice alta anomalie trebuie sa contactati imediat medicul. Nodulul se poate datora unei infectii, chist sau poate fi o umflatura non-canceroasa. Medicul va poate recomanda o ecografie pentru a determina natura exacta de nodulului."
https://www.medlife.ro/......nodul.html

| ShelbyGT a răspuns:

Mergi la medic.

| spraytag a răspuns:

Lmao nu ai cancer. Orice umflatura de pe corp inseamna cancer?laughing) Nimeni nu e perfect

| CiubotariuAndrei a răspuns:

Schimbarea la fata de la 16 ani. Pana la 18 vei suferi modificari legate de corp. (am avut si eu astfel de noduli pana la 17, si au disparut de la sine). Nu stiu ce sunt, dar apar la unele persoane si dispar cum au aparut.