| AndreySebY123 a întrebat:

Salut! Are cineva idee cât costa un aparat dentar pentru un copil, in Elveția?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatik a răspuns:

Nu prea cred ca sunt multi useri pe TPU care sunt din Elvetia si daca ar fi palmasi pe acolo sigur sunt sanse si mai mici ca ei sa aiba un copil caruia i-au pus aparat dentar.
Daca romanii erau asa avuti nu veneau in tara si isi puneau dintii, cu toate ca multi se lauda ca castiga mii de euro, rahat, serviciile stomatologice in tarile dezvoltate sunt cele mai scumpe.
De aceea dragul meu fara sa jignesc nu cred ca iti permiti sa pui copilului aparat dentar in Elvetia sus jos te costa cat o masina, bine cat o masina de si-o iau amaratii si saracii sa fiu la sentimentul lu Dana Budeanu.

| AndreySebY123 explică (pentru Simpatik):

Dar dacă il pun in Romania, ma pot duce cu el la control in Elveția?

| Simpatik a răspuns (pentru AndreySebY123):

Nu am facut astfel de controale in strainatate, dar cu siguranta raspunsul este DA!

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Costa cateva mii de euro un aparat dentar, indiferent ca-i pentru copils au pentru adulti.
Preturile locale din Romania sunt cele mai ieftine din lume. Ce lucrezi in Romania cu 1000 de euro, faci afara cu 10.000 de euro.

| SpiridusulTuca a răspuns:

Destul de mult. depinde totusi in care oras