|

Salut,cam din clasa intai am inceput sa am probleme cu greutatea, tin sa mentionez ca la 15 ani si la inaltimea de 1.70 aveam greutatea de 84 KG, am ramas la greutatea asta timp de 5 luni, incepand de la Craciun pana la jumatatea lui februarie am slabit pana la 74 KG, am vrut sa raman o perioada la greutatea asta adica sa ma mentin, dar pana la inceputul lui martie am ajuns la o greutate medie de 72.5-73 si am mai incercat sa dau jos dar cel mai putin am avut 71.7, in momentul de fata m-am ingrasat iar si acum am 74 KG, as vrea sa va cer niste sfaturi.
1.Cum as putea sa dau jos din greutate constant?
2.Ce greutate ar trebui sa am la 16 ani si la inaltimea de 1.72(tin sa mentionez ca eu ma gandeam la vreo 65 de KG dar vreau sa aud si opinia voastra)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Dieta si mult sport, mananca mai putin si la ore fixe, 65 kg cred si eu