| Jigokunokishi a întrebat:

Ieri dimineață am avut parte de o extracție a măselei de minte care nu îmi era ieșită, deci a trebuit să îmi taie gingia și să o extragă. De ieri de după operație am partea stângă a feței umflată. Am ținut o vreme o compresă rece, dar nu foarte mult. E normal să-mi rămână fața super umflată atâta vreme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

E destul de normal, poate fi umflata ceva mai mult timp. Eu am patit sa se si ingalbeneasca. Daca totusi ai probleme, suna medicul si intreaba-l daca poti sa ii trimiti poze pe WhatssApp orientativ cu fata sa vada cum arata. Eu asa am facut (eram de la 100km de cabinet). Sau poti cere sa mergi la un control rapid, intre ceilalti pacienti, numai cat sa-ti spuna daca esti ok sau nu.

| ancaval a răspuns:

Posibil o inflamație postoperator, sigur ai fost la chirurgie. Un tratament nu ai primit?
Mai bine sună la cabinet și vorbește cu medicul tău, pentru liniștea ta, evident.

| nicu991 a răspuns:

Mai tine comprese reci, ca nu trece asa repede cum vrei tu. In 3-4 zile esti ca nou/a.