| blackann a întrebat:

Salut, ieri dimineata m-am trezit cu ochiul putin rosu si imi amintesc, ca ma gadila in somn si m-am gandit ca probabil m-am scarpinat si m-am iritat. Azi dimineata m-am trezit cu el si mai rosu si din cand in cand lacrimeaza asa. Credeti ca m-a tras curentul sau ce poate fi? Sper ca nu e cazul de conjunctivita. Mentionez ca nu ma doare, nu ma gadila, nu ma ustura si vad clar. Multumesc, o zi buna!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Daca era doar curent tras de pe undeva, era doar rosu. Faptul ca lacrimeaza arata ca poate fi o conjunctivita. Cu niste picaturi poate trece in cateva zile. Daca nu, directia oftalmolog, e ceva mai serios de atit.

Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns (pentru blackann):

Cel mai bine intrebi la farmacie. Orice farmacist stie sa raspunda la intrebarile astea. Eu nu stiu. Ceri ceva pentru conjunctivita. Sau pur si simplu spui ce te doare, si stie ce sa iti dea. La doctor nu e cazul sa mergi pentru atit de putin. Doar daca problema nu trece.

Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns (pentru blackann):

Cu drag!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la oftalmolog

| nukeyly a răspuns:

Nu cred nimic dar la ofta iti pune lupa pe ochi, stiu ce ai, stiu ce sa-ti dea, ca se stiu.