| Criss2468 a întrebat:

Salut.
Știe cineva o metoda bună pentru a renunța la fumat? Fără cele "pur și simplu nu mai fumez" sau "sa încerc cu țigări electronice".
Fumez de 5 ani și am încercat de multe ori sa ma las dar nici o șansă. Ambiție am, dar nu-mi iese, mereu când încerc sa ma las ma enervează cineva...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| LupusDei1993 a răspuns:

Tu nu renunti la un obicei, ci il inlocuiesti cu altceva, ce ofera lucruri mai pozitive. Daca esti un fumator inrait ce fumeaza in jur de un pachet de tigari pe zi, atunci ai dreptate, nu poti renunta usor.
Nu exista remediu naturist pentru fumat, mai ales ca acum absolut fiecare marca de tigari sunt concepute cu zeci de substante ce dau dependenta.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este o metodă simplă.
Câți ani ai?
Câți mai vrei să mai trăiești?
Te omori cu mâna ta.
Să zicem că azi fumezi 20 de țigări.
Timp de 1 săptămână să fumezi 19 numărate. dar nimic ami mult.
Săptămâna 2, 18, și așa mai departe, până ajungi la zero.
Și în acele 15 minute de așa zisă relaxare când fumezi țigara să te gândești la asta, că acea țigară te omoară.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Asta cu enervatul e scuza. Nu iti dau o metoda, pentru ca pana la urma totul depinde fix de tine. Pe de alta parte, iti dau un articol pe care sa il citesti cap-coada. Nu se vrea motivational, e doar povestea cuiva. Reala. Si vezi si prin comentarii ce s-a scris. https://cetin.ro/cum-te-imbolnavesti-de-cancer-si-cum-mori/

| Squeez3e a răspuns:

Bea apa, ceai, bomboane
Sticksuri
Incearca sa mananci cand iti vine sa fumezi
Vreo 3 zile si dupa miroase fumu de tigara.
Ti se mai pare bun?
Sunt fumator de 4 ani