|

Salut TPU, abia ce am inceput sa port lentile iar acum dupa o saptamana cred ca mi-am pierdut lentila. Adica cand am plecat la scoala o aveam in ochi sigur, dar dupa un timp am observat ca vad putin prost cu ochiul in care cred ca nu mai aveam lentila.Se poate ca lentila sa fi ramas in ochi sau ceva? Adica eu cred ca a cazut si asta e tot dar nu sunt sigur.

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

NU are cum sa cada din ochi decat daca te freci la ochi agresiv uitand ca ai lentila.
Posibil sa nu fie calibrata perfect in ochi dar asta se rezolva dupa ce clipesti de cateva ori si te uiti sus- jos, dreapta -stanga.
Uita-te intr-o oglinda cu atentie la lumina buna.

| explică (pentru alina2k18):

O sa ma duc sa mao incerc sa o scot, acum port niste ochelari, niciodata nu am purtat lentile si ochelari in acelasi tinp, daca vad bine cu ochelarii asta inseamna ca nu am lentila pusa sau este posibil sa vad bine si cu lentila si cu ochelarii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru alina2k18):

Apropo daca imi ating ochiul lacrimez deci eu chiar cred ca nu am pus.o bine sau cv.O sa ma duc sa mai ma uit o data dar nu prea crd ca o sa reusesc sa o scot sau cv, apropo daca port si lentile si ochelarii ar trebui sa vad prost, adica acum port ochelarii si vad foarte bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DidiAlexandru):

Da,vezi in ceata cu ochelari si lentile.
Una din lentile ai scos-o deja?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru alina2k18):

Eu am lentile care au dioptria de 1.25 ambele iar la un ochi am o dioptrie de 1.50 asa ca doctorul mi-a zis ca atunci cand ajung acasa sa imi dau lentilele jos si sa port ochelarii, pentru ca ochiul trebuie sa respire sau niste bs-uri de genul asta.Si vad foarte bine cu ochelarii (Acm sunt 99%sigur ca nu o mai am in ochi)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca simti ceva ciudat legat de ochu, dureri etc. s-ar putea sa da, desii am auzit ca o femeie avea ogramada de lentile blocate in spatele ochiului si nusimtea nimic. Ai grija ce faci, bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează