| cr7goat a întrebat:

Salut TPU, am 15 ani si o problema..cred ca totul e de la cap sincerlaughing)) deci de vreo 3 saptamani merg cam in fiecare zi cu bicicleta facand 10km+ in fiecare zi si joc fotbal 2 3 zile pe saptamana cateva ore bune, aseara dupa am mers cu bicicleta (13km) am ajuns acasa si m-am pus pe un scaun si am stat picior peste picior, cand sa ma ridic simteam un mic disconfort (cateva secunde) la unul din testicule sau ambele chiar nu mai stiu...Am cautat asta pe google si am vazut toate problemele pe care le poti avea, acum sunt destul de speriat si tot ma gandesc la asta si nu stiu daca acum am ceva sau doar ma gandesc si mi se pare ca am, vreau sa mai spun ca weekendul asta am stat in picioarele goale pe gresia din bucatarie care era rece si ma gandesc sa nu fi racit. Voi ce spuneti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cosmin483 a răspuns:

Dacă simți o greutate sau simiți un "bob de mazăre" este posibil sa ai variocel. Nu este nimic de speriat. Și eu am fost la medic și nu ma mai operez. Nu este adevărat ce scrie pe net.

| cr7goat explică (pentru Cosmin483):

Salut, adica o greutate? momentan le simt pe ambele normal adica mai moi asa nu stiu cum sa ziclaughing

| Cosmin483 a răspuns (pentru cr7goat):

? Nu știu cum sa reproduc ce a spus doctorul. Posibil ca e ce a pe moment. Dacă persista du-te la medicul de familie.