| Mihai21011989 a întrebat:

Astazi am observat ca mi-a aparut un punctulet gri pe albul ochiului. Nu ma doare sau ceva. Ce credeti ca poate sa fie? Dau funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DanielaFAD a răspuns:

Am avut si eu cv de genu, dar era aproape in centrul ochiului langa cercul ala negru. Am fost la oftalmolog si mi-a spus ca a fost un herpes, iar ochiul a reactionat pentru a se apara ingrosandu-se retina. Fiind in centru simteam diferenta la vedere ca vedeam putin in ceata. La mine aproape s-a vindecat dar a ramas totusi o cicatrice (nu se vede, dar nu mai pot avea niciodata vederea perfecta la ochiul ala). Ar fi bine sa mergi la un oftalmolog. (p.s. ai grija sa mergi la un oftalmolog, nu la un optometristwinking )

| Mihai21011989 explică (pentru DanielaFAD):

Merci mult! happy deci sa inteleg ca nu e grav, nu? Nu e o boala sau ceva. big grin

| 393Dan a răspuns (pentru DanielaFAD):

Wow n-am stiut ca asa ceva ar putea exista. Uimitor. Mersi pentru informatie,

6 răspunsuri:
| Lioname a răspuns:

Mergi la medicul tau de familie si apoi la cabinetul medicului oftalmolog pentru un control mai amanuntit! S-ar putea sa fie semn de cataracta sau glaucom! E mai bine sa mergi la medic cat mai e timp si sa fii preventiv la orice semn mic de boala!

| Mihai21011989 explică (pentru Lioname):

Este pe albul ochiului nu pe retina, distanta micuta. Dar asa o sa fac happy

| Defalucy a răspuns:

Nu stiu...

Eu am un punct asa pe acea dunga a ochiului de jos, unde se da cu creionul (nu stiu ce denumire are ). Daca ai ca mine, e de la curent.

| Mihai21011989 explică (pentru Defalucy):

Al meu e sub pleoapa de jos (Trebuie s-o ridic sa-l vad). La asta te referi happy