| ALEXXXL19 a întrebat:


In urma cu doi ani m-am operat de melanom malin in metastaza urmand dupa un an de imunoterapie trecut cu brio mintal, corporal nu doar cu cateva zgarieturi termin tratementul anul trecut in septembrie.
De ceva timp a inceput sa ma doara uneori tare uneori doar usor la operatiile de sub brat fiind afectati ganglioni axiali si fiind scosi. Am muncit o saptamana mai normal ceea ce imi este imposibil acum si m-am trezit dupa cu dureri care nici dupa 2 saptamani nu trec, se simte umflat si putin dureros iar partea dreapta a pieptului pare mare, mai umflata. Pana acum n-am avut complicatii, am controale anuale si lunare, nimic, e posibil sa fie ceva sau doar de la munca normala care incerc sa o fac ca o persoana normala ce nu mai sunt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| RazvanLegendaVie a răspuns:

Nu sunt medic deci nu mă pricep vizitează câțiva medici diferiți poate ăla e mai slăbuț.