|

Salut TPU! Medicamentul Liryca (Pregabalin) folosit pentru durerile neuropate, tratează durerea sau are efect doar pentru perioada cât a fost administrat? Mulțumesc.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din noile medicamente din ultimii ani NIMIC nu trateaza. Doar amelioreaza pe moment, si trebuie sa-l iei mereu. Daca nu il iei, reapare problema. Dar in acelasi timp iti da si efecte secundare, sa apara si altele.
Sau gandeste altfel. Ai o farmacie. Toata populatia e sanatoasa. Intra un client la saptamana. Draci! Dar daca populatia e bolnava, tu prosperi. Iti intra 400 pe zi. Si statul incaseaza tva. Cine are interes sa te vindeci? Doar tu. Cum? Studiaza fitoterapia. Pentru orice problema e o planta de leac. Pt cancer e uleiul de cannabis. L-au facut drg, pentru a fi interzis, pentru a nu se vindeca nimeni. Deschide ochii. Documenteaza-te. Sanatate!

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu vindeca, doar înlătură pe moment durerea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează