| ReadyForMee a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva! Astazi am mers la toaleta si am urinat normal, si pe hartia igienica era o mica pata de sange. Apoi ca sa ma conving am mai luat una! Apoi iar era sange pe hartie numai ca mai putin! Mama imi lasase de mai multe zile un tampon in baie pentru ca prezentam dureri de burta.Eu nu am mai avut ciclu menstrual dar eu asa cred ca este.Si acum mi-am pus tamponul si nu a curs nimic pe el. Absolut nimic! Apoi am mai urinat foarte putin si pe hartie era aceeasi pata de sange. Dar de curs pe tampon nimic! Nu stiu ce ar putea fi! Pentru cel mai bun raspuns dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TąNyą a răspuns:

Mai durează până curge "normal" :P e pe cale să vină. "normal" aşa că ţine tamponul lângă tine şi nu doar unul pentru că în primele zile fluxul este mai mare. bine în prima ( la mine ) e mai puţin şi în a 2a e grav

Felicitări ai ajuns la a 2a etapăă >:D< ai devenit femeie, de acum poţi rămâne însărcinată... bănuiesc că şti ce se întâmplă.


uite un site care te ajută ( ai şi un calculator pentru menstruaţie după ce va fi mai regulată vei şti exact ) www.noifetele.ro

FantaSZy.

4 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Da... e menstruatie. Nu e regula sa curga si pe tampon imediat. Poate sa mai dureze cateva ore sau chiar si o zi. Odata ce a venit posibil sa mai fie peste cateva luni, pana se regleaza. La inceput e neregulat si in cant mai mici. Stai linistita. Nu e nimic rau. papa happy

| LoOvE a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie dar apoi mi-a venit, si a curs si pe tampon.Asa este la inceput "neregulat", dar apoi se regleaza.Fi linistia asa e la inceput. App, cat ani ai?

| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Probabil ai vreo rana, o zgarietura... si de aceea.
probabil apesi prea tare cand te stergi big grin
sau poate iti vine menstruatia.

| Anna_6465 a răspuns:

Stai linistita! Iti vine menstruatia. Mie mi-a venit acum 3 zile. Dureri de burta, de spate, ma dureau sanii si intr-un final o pata de sange pe chilot si hartia igienica.In prima zi nu curge mult. Dar in a 2 si a 3-a e belea.Pentru binele tau pune ori tampon ori vata.Asa vei vedea daca intr-adevar iti vine menstrutia sau doar te-ai zgariat putin.