|

Sunt bune cartile ce promit vindecarea/ameliorarea unor suferinte? E adevarat? De exemplubig grinr.Joseph Annibali-Vindecarea creierului sau ''Puterea creierului'' de Dr. Daniel Amen sau ''Secretul autovindecarii(Daniel Sevigny)

Cartile de genul, chiar te pot ajuta sau sunt doar titluri?

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Singura carte care poate vindeca este Biblia.Cu o condiție.Sa crezi in autorul ei DUMNEZEU si sa duci o viață folosind stilul de viață edenic si remediile naturale. Îți recomand o carte in care găsești astfel de sfaturi.Ea se intitulează :Sănătate si Vindecare Folosind Stilul de Viață Edenic si Remediile Naturale.De asemenea îți recomand site-ul :altamedicina. ro.Aici vei găsi medici care tratează cancerul chiar si in ultima faza.Ex.medic Calin Mărginean.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează