| Antonies a întrebat:

Tresar inainte sa adorm. In fiecare seara tresar de vreo 5 ori, nu o data. si nu e sa zici ca atipesc si ma trezesc, tresar cand sunt treaz. Nu stiu sigur sa exprim ce simt, stiti sentimentul ala cand ai impresia ca pici si te trezesti tresarind? Ei bine e cam la fel dar mult mai mic si parca simt si ca un fel de confuzie in acea secunda cand tresar. Asta se intampla inainte sa adorm, adica nu cand ma bag in pat ci atunci cand ochii imi devin grei si sunt aproape sa adorm

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Ar trebui sa-ti treaca de la sine dupa o perioada, incearca sa gandesti pozitiv si sa treci peste momentele astea mai nasoale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de la stress. In ultimii ani o pățesc și eu destul de des. Vezi să nu ajungi ușor ușor la atacuri de panică pe viitor. Du-te la doctor din timp.