| florinel1989 a întrebat:

Va rog ajutati-ma
Inainte de a va spune problema mea,va rog sa comentati numai cei care vor sa ajuta, cei care au chef de mistouri rog sa se abtina.
O sa incep prin faptul ca am un blocaj puternic in dreptul inimii. Treaba este ca atunci cand stau confortabil si nu incerc nici o schimbare la nivel mental nu am nimic.Atunci cand vreau sa fac o schimbare,sa imi fac o prietena sau sa lucrez sa fac lucruri care sunt contrare starii in care sunt,intervine un blocaj puternic in zona inimii, si ragai puternic.In princiupiu este ca o credinta limitativa foarte puternica care nu ma lasa sa progresez.Am cunostinte despre credinte limitative in subconstient,practic autosugestia si programarea mintala dar fara rezultate, nu mai suport viata asta.Treaba este ca nu stiu exact ce poate fi : credinta limitativa, blocaj emotional, blocaj energetic etc. ajutati-ma cu sfaturi va rog sa-u sugerati-mi pe cineva din Constanta daca se poate sau online care ma poate ajuta.Am uitat sa mentionez ca ma zbat cu aceasta problema de 7 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca este o problema de la inima, cel mai probabil este sistemul digestiv de vina!
Ragaielile sunt provocate de stomac nu de inima!
Probabil, pe un fond de stres manaci mai mult si stomacul se umple, dand pe afara" cum se spune in popor, de aici ragaitul.
Acelasi lucru se intampla si cand mergi cu stomacul gol la culcare sau imediat dupa ce ai mancat mai mult, te asezi in pat...
Dupa cum am spus, este doar o problema digestiva, legata strict de perioada stresanta sau emotionata prin care treci si de portiile mai mari sau mai dese de mancare.
Masa de seara nu trebuie sa fie mai tarziu de ora 7 si destul de modesta ca volum, tocmai pentru a nu mai incarca stomacul atat de mult. Verifica si celelate mese sa aiba portii normale de mancare si evita sa manaci non stop, pentru ai da timp stomacului sa digere ce are deja mancat lla masa de dinainte. Oricum, pazua dintre mese trebuie sa fie la 5-6 ore, una de cealalta.

| florinel1989 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc dar nu este sistemul digestiv, stiu sigur acest lucru.

| Violleta2022 a răspuns (pentru florinel1989):

Schimba gastroenterologul daca el a fost care ti-a spus asta si vezi altul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credinta limitativa si blocajele mintale sunt generate de o stare psihica ce se numeste idiotie, aceasta stare fiind caracteristica mai multor boli psihice. Pentru stabilirea unui diagnostic precis este indicat sa fi consultat de un medic psihiatru.

| florinel1989 explică (pentru anonim_4396):

De idiotie suferi tu draga, nu eu

| anonim_4396 a răspuns (pentru florinel1989):

Confunzi notiunile puiule, idiotia nu este o boala. Daca nu stii desprew ce este vorba mai documenteaza-te si dupa aceea comenteza. Eu te-am informat cu intentia de a-ti veni in ajutor, dar observ ca in starea in care esti nu pricepi si de aceea iti recomand sa te duci la un specialist.

| florinel1989 explică (pentru anonim_4396):

Draga mea, idiotia este o boala in care subiectul in cauza nu depaseste mintea unui copil.Eu nu sunt redus mintal, acum poate fi alt termen dar din ce am citit eu asa spune pe google. Multumesc pentru intentie dar nu ma incadrez in aceasta categorie, te rog frumos

| anonim_4396 a răspuns (pentru florinel1989):

Asa ca spui tu ca nu te incadrezi nu are nicio relevanta, numai un medic specialist este in masura sa spuna daca te incadrezi sau nu intr-un criteriu de diagnostic. Idiotia este intalnita la mai multe boli psihice, dar in grade diferite.
Blocajele emotionale si credintele limitative nu apar din nimic, ele se datoreaza unei traume sau unui esec din trecut. O trauma suferita in copilarie te poate afecta pe o perioada indelungata de timp, generand blocaje emotionale si credinte limitative, cauzand totodata si intarzierea dezvoltarii psihico-emotionale.