Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Hmmmm ...Eu stiu o dieta de slabire foarte sanatoasa slabesti 4 kg in 3 zile
deci ::: Ziua I: legume, Ziua a II-a: fructe, Ziua a III-a: orez, fara condimente, si fara adaus, si nu uita sa consumi muuulta apa, cateva exerciti pe zi nu strica nimic 30 minute
[poate vei avea un rezultat chiar mai bun], putin masaj si vei reusi
, iar dupa aceasta dieta de 3 zile, e neaparat sa faci o pauza de aproximativ 2 saptamani dupa care o poti relua din nou poate nu vei slabi la fel dar va merge
, si sa ai mare grija ce mananci dupa aceste 3 zile
. iti doresc muuuulta baftaa
, si sper sa reusesti
Hmmmm...eu am auzit de o dieta de 3zile si slabesti 4 kg si este destul de sanatoasa, ziua I: legume, ziua aII-a: fructe, ziua aIII-a:orez, fara condimente, fara adausuri, dupa aceste 3 zile este neaparat sa faci o pauza de aproximativ 2 saptamani dupa care poti relua din nou, nu uita sa faci muuuult sport [minim 30 min/zi ], putin masaj, si sa bei muuulta apa si mai poti iesi si seara la plimbare
iti doresc multa baftaaaaaaaaaaaaaaa
Mda, sa-ti spun o chestie, si eu sunt plinutza si am fost dintotdeauna, insa din propria experienta iti spun ca, sa slabesti e foarte greu, si sa pui la loc e usor. dar cu cat slabesti mai usor si mai rapid, cu atat mai multe kg pui la loc intr-un timp mai scurt, insa, iti pot spune o "dieta"cu care slabesti 5 kg in 2 saptamani, si daca mentii aceasta dieta, slabesti intre 3-5 kg pe luna. Primele 5 kg le dai usor jos, dar dupa dai mai greu, deoarece organismul tau se obisnuieste cu acest stil de mancare, dar sa nu te lasi batuta.
Deci: micu dejun: 1 bol de lapte dietetic cu o mana de cereale fitness sau daca esti pe fuga 1 iaurt (natural, sau cu fructe, sau cu cereale), pranz: salata de legume cu pui, peste sau vita la gratar, si la cina: ori fructe proaspete combinate, ori un bol cu cereale si lapte dietetic ori o salata. Daca iti este foame intre mese, poti sa mananci un mar sau o portocala, sau o grepfruit. Si trebuie sa bei cat mai multa apa; aa si sa nu uit, importante sunt orele fixe de masa, sa tii cont de asta cand incepi cura pa pa.
Poti daca ti un "regim" eu una am tinut sincera nu mi-a fost greu pentru ca in timpul zilei oricum nu mancam seara era problema
9:00 1 cana de apa / ceai/ cafea
11:00 2 oua fierte/ salata
13:00 1 cana de ceai cat mai fierbinte
15:00 1 mar fructe in general
17:00 salata cu 1 piept de pui la gratar / biscuiti dar fara crema daca nu esti acasa adr nu manca altceva dupa ora 6 eu am tinut si am slabit intr-o saptamana 6 kg:X succes dar ai grije ia niste fructe daca nu rezisti cu atat
Hmm si eu incerc acum.sa slabesc...si mananc foarte putin.de fapt aproape deloc.si e tare greu)
Incearca sa nu mai mananci dupa ora 3 dupa amiaza si bea multa apa...In loc sa mananci bei un pahar de apa; Dimineata e cea mai importanta masa a zilei, la micul dejun mananca ceva consistent, dupa aia mai iei pranzul si pana seara bei numai apa, eventual mai poti manca un mar. Mult succes!
Salut eu am 1. 64 si am tinut un regim doar cu supa sau ciorba.Am baut apa multa, dar am facut si exceptii in care am baut sucuri fara zahar.In timp de 2 saptamani eu am slabit 9 kg.Am mancat numai ciorba sau supa(De 2 ori pe zi) si daca mai mancam un iaurt in timpul asta.Succes si tie .
Salut eu am 1.64 si am tinut un regim doar cu supa sau ciorba.Am baut apa multa,dar am facut si exceptii in care am baut sucuri fara zahar.In timp de 2 saptamani eu am slabit 9 kg.Am mancat numai ciorba sau supa(De 2 ori pe zi) si daca mai mancam un iaurt in timpul asta.Succes si tie .
floricika9595 întreabă: