| Miley_Cyrus a întrebat:

Vreau sa slabesc repede cam 5 kg in o saptamana. Cum sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SenZoru a răspuns:

Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.

343 răspunsuri:
| deea_5487 a răspuns:

Hmmmm ...Eu stiu o dieta de slabire foarte sanatoasa big grin slabesti 4 kg in 3 zile happy deci ::: Ziua I: legume, Ziua a II-a: fructe, Ziua a III-a: orez, fara condimente, si fara adaus, si nu uita sa consumi muuulta apa, cateva exerciti pe zi nu strica nimic 30 minute happy [poate vei avea un rezultat chiar mai bun], putin masaj si vei reusiwinking, iar dupa aceasta dieta de 3 zile, e neaparat sa faci o pauza de aproximativ 2 saptamani dupa care o poti relua din nou poate nu vei slabi la fel dar va merge happy, si sa ai mare grija ce mananci dupa aceste 3 zile happy. iti doresc muuuulta baftaa big grin, si sper sa reusesti

| deea_5487 a răspuns:

Hmmmm...eu am auzit de o dieta de 3zile si slabesti 4 kg si este destul de sanatoasa, ziua I: legume, ziua aII-a: fructe, ziua aIII-a:orez, fara condimente, fara adausuri, dupa aceste 3 zile este neaparat sa faci o pauza de aproximativ 2 saptamani dupa care poti relua din nou, nu uita sa faci muuuult sport [minim 30 min/zi ], putin masaj, si sa bei muuulta apa happy si mai poti iesi si seara la plimbare big grin iti doresc multa baftaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, sa-ti spun o chestie, si eu sunt plinutza si am fost dintotdeauna, insa din propria experienta iti spun ca, sa slabesti e foarte greu, si sa pui la loc e usor. dar cu cat slabesti mai usor si mai rapid, cu atat mai multe kg pui la loc intr-un timp mai scurt, insa, iti pot spune o "dieta"cu care slabesti 5 kg in 2 saptamani, si daca mentii aceasta dieta, slabesti intre 3-5 kg pe luna. Primele 5 kg le dai usor jos, dar dupa dai mai greu, deoarece organismul tau se obisnuieste cu acest stil de mancare, dar sa nu te lasi batuta.
Deci: micu dejun: 1 bol de lapte dietetic cu o mana de cereale fitness sau daca esti pe fuga 1 iaurt (natural, sau cu fructe, sau cu cereale), pranz: salata de legume cu pui, peste sau vita la gratar, si la cina: ori fructe proaspete combinate, ori un bol cu cereale si lapte dietetic ori o salata. Daca iti este foame intre mese, poti sa mananci un mar sau o portocala, sau o grepfruit. Si trebuie sa bei cat mai multa apa; aa si sa nu uit, importante sunt orele fixe de masa, sa tii cont de asta cand incepi cura pa pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine cura

| dedeutz17 a răspuns:

Poti daca ti un "regim" eu una am tinut sincera nu mi-a fost greu pentru ca in timpul zilei oricum nu mancam seara era problema
9:00 1 cana de apa / ceai/ cafea
11:00 2 oua fierte/ salata
13:00 1 cana de ceai cat mai fierbinte
15:00 1 mar fructe in general
17:00 salata cu 1 piept de pui la gratar / biscuiti dar fara crema daca nu esti acasa adr nu manca altceva dupa ora 6 eu am tinut si am slabit intr-o saptamana 6 kg:X succes dar ai grije ia niste fructe daca nu rezisti cu atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti

| deyutza_9661 a răspuns:

Hmm si eu incerc acum.sa slabesc...si mananc foarte putin.de fapt aproape deloc.si e tare greulaughing)

Alte răspunsuri
| monyque a răspuns:

Incearca sa nu mai mananci dupa ora 3 dupa amiaza si bea multa apa...In loc sa mananci bei un pahar de apa; Dimineata e cea mai importanta masa a zilei, la micul dejun mananca ceva consistent, dupa aia mai iei pranzul si pana seara bei numai apa, eventual mai poti manca un mar. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa slabesti 5kg intr-o saptamana. E absurd! Multumestete daca slabesti 1kg in doua saptamani.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am un raspuns pentru ca ma intereseaza si pe mine la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai si eu trebuie sa slabesc ca merg la mare si mi-e rusine ca na cand stau in sutien sau cu tatele goale mi se vede burta doamne dc m-am ingrasat ca nu mananc decat seara na si cand am si acu cand mi-a crescut tatele sunt grasa...cum sa agat acu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SAUNA BELT eu am slabit 3kg intr-o saptamana, mai mult nu cred ca se poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SAUNA BELT eu am slabit cu el 3kg intr-o saptamana, mai mult nu ai cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti chiar Miley? nu te cred!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 11 ani si 29k eu todeauna fac miscare si imi plac fructele si legumele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 11 ani si 29k eu todeauna fac miscare si imi plac fructele si legumele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa mananci sanatos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai manca dupa 5 seara nimic, doar fructe si apa cand ti-e foame, si nu mai include dulciuri in dieta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ia'ti ceai de anghinare de la farmacie. poti sa slabesti maxim 2-3 kg pesapt da' nu 5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei, si ai multa ambitie... poti! Mult noroc! Si fa sport imbracata gros si bea multa apa, mananca fructe si legume, si fara stres caci o sa slabesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut eu am 1. 64 si am tinut un regim doar cu supa sau ciorba.Am baut apa multa, dar am facut si exceptii in care am baut sucuri fara zahar.In timp de 2 saptamani eu am slabit 9 kg.Am mancat numai ciorba sau supa(De 2 ori pe zi) si daca mai mancam un iaurt in timpul asta.Succes si tie happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut eu am 1.64 si am tinut un regim doar cu supa sau ciorba.Am baut apa multa,dar am facut si exceptii in care am baut sucuri fara zahar.In timp de 2 saptamani eu am slabit 9 kg.Am mancat numai ciorba sau supa(De 2 ori pe zi) si daca mai mancam un iaurt in timpul asta.Succes si tie happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi prin reviste ca gasesti peste tot diete! In femeia etc. Am vazut una in care slabesti intre 10 si 37 kg in 3 luni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc stoica georgiana ana-maria si eu sunt grasa am 60kg si an 12 ani sper daca gasesti sa vreo solutie sa imi spui si mie id meu este valentina_powerranger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faceti cit mai mult sport si minkati cit maii putin tot ce contine grasimi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley trebuie sa faci sport sa dai painea grasimile si dulciurile la o parte si sa ai ambitie atata tot ok paa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Combina-te la heroina laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o soluție super! Sună, dacă ești cu adevărat interesat(ă)! Numai bine! Nr: 0728036160.

| EUSIATIT a răspuns:

Slimdown nu mai este disponibil