Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Tine post negru si sa vezi ca te vad la coltu strazi lesinata da merita sa slabesti
Te uiti pe net si ati ansemni 8 saptamaini cu diferite recete de slabit an forma de calendar, si ati mai faci un tabel cu kg de la cat ancepi si la cat ajungi la sfarsit de saptamana. E un stimul foarte bun.Asta ma ajutat sa dau jos 10 kg an 3 saptamaini si ma simt excelent!
Iti recomand pastilele de slabit Mandura Trim ce regleaza nivelul de leptina din organism, clarificand semnalul catre creier.Creierul va primi astfel mesajul sa "arda" garsimile direct din celulele grase, ceea ce va duce la accelerarea metabolismului si va face procesul de slabire mult mai usor si fara efect eu-eu.
Mandura TRIM este un produs natural, derivat din plante, nu are efecte secundare, nu contine zahar, sare, grau, gluten, porumb, soia, lapte, oua sau conservanti.
Rezultatele testelor clinice au demonstrat:
- o scadere medie de 7 kg in 8 saptamani;
- o scadere de aprox. 10 cm in jurul taliei;
- reducerea de grasime a fost in medie de 7, 35%
- reducerea continutului de leptina cu 42%
- scaderea inflamatiilor interne;
- scaderea glicemiei;
- scaderea colesterolului.
- cresterea nivelului de adiponectina-hormon raspunzator de dezvoltarea muschilor.
Impreuna cu exercitii fizice simple (inotul sau mersul rapid pe jos) si o dieta detoxifianta poti ajunge la greutatea dorita. Nu iti recomand un razboi de guerilla cu tine insati. Festina lente, te rog!
Miley eu te iubesc dar mi se pare ca nu esti foarte grasa dar dupa mine ai putea sa slabesti prin mult efort fizic cel putin 2 l de apa pe zi si legume fructe carne de pasare sau vita fiarta, inabusita si cum spuneam ai putea sa mergi sa alergi dimineata la pranz si seara. Incearca sa renunti la dulcuri si fast-fooduri o vreme pana ajungi la greutatea ideala inaltimii tale. Cu dragoste Liza
Sa sti ca nu este bine sa slabesti asa brusc ...trebuie sa nu manaci dulciuri asta e pe primul plan! in schimb mereu multa miscare pentru ca atunci cand corpul se misca un strat de piele moarta cade sh u slabesti...eu sunt slaba si nu-ti spun asta din propria experietnta dar eu stiu multe despre sanatate pentru ca mama e biolog
floricika9595 întreabă: