| Miley_Cyrus a întrebat:

Vreau sa slabesc repede cam 5 kg in o saptamana. Cum sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SenZoru a răspuns:

Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.

343 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca sanatos si putin. respecta mesele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din cate stiu, ca sa slabesti repede, poti sa faci dimineata inainte de a manca, sa faci 30 de abdomene, si seara dupa o ora sau mai putin, poti sa mai faci inca 30 de abdomene, si asa in ritmul, asta, o sa slabaesti destul de mult, dar trebuie sa mananci si adecvat! fara grasimi, sau dulciuri foarte multe, ciocolata, poti manca asa din cand in cand dar nu exagera!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am slabit 5kg intr-o saptamana ...am o dieta care poti manca aproape orice trebuie sa mananci putin si des daca o vrei tio dau eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU poti slabai 5 kg intr-o saptamana numa 10laughing
daca iti tai slanina de pe tine cu cutitullaughingrolling on the floor
da asta ie viata cu grasime totatalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta'i buna!straight faceVa luati dupa toate "vedetele" valeiii, slabeste tu 5 kg intr'o saptamana si o sa o mai vezi pe Miley Cyrus doar din spitalbatting eyelashes...Renuntal la idee!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum

| robertc2001 a răspuns:

Trebuie sa faci sport 1 ora pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea...bea zilnic cate 3cani de ceai verde chinezesc,(fara zahar)mananca pui, peste, fructe, salate, si va da rezultate, si fara sucuri.eu am slabit 3kg intr-o saptamana PUNETI AMBITIA K VEI REUSII Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sport mult si mananca sanatos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca multa salata verde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai droga proastooooooooooo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dimineata sa mananci cartofi de post fara paine si o cana de lapte la miaza 2 ochiuri de ou spaghete seara mandarine clemenine si o basa mai buna la 7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc florin si am 60 de kilograme la varsta de 11 ani si vreau sa slsblesc neaparat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea slabi 5 kg intr'o saptamana. dar nu este sanatos. Ar fi bine sa slabesti intr-o luna maxim 4 kg. Nu manca dulciuri. mananca multe fructe si fa sport. Te asigur ca este o cura sanatoasa si eu am reusit sa slabesc 10 kg in 2 luni! si acum sunt ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa faci mult sport sa ai grija ce mananci cum ar fi legumele sau fructele da sa nu iei pastile sau prosti de slabit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa manaci 0 tona de mancare dar pana in ora2 apoi nu mai mananci deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o prietena care a slabit in o luna 10 kg (s-a infometat) ...nu e bine deoarece daca mananci dupa poti pune triplu la loc cel mai bine e sa ai o alimentatie sanatoasa si sporthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti sa slabesti, eu am slabit 10 kg in 2 sap.am mancat numai carne fiarta, legume fierte si seara am baut un ceai verde, si 2 3 l de apa pe zi,e greu, la inceput, dar trebuie sa faci si sport macar 30 de minute pe zi,altfel nu iti v a arata sanatos pielea,se v a lasa, fara pastile, slabiti dar te ingrasi triplu dupa aia multa ambitie barfta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti obsedata de Miley de aia vrei sa slabesti atat de mult sa arati ca aia? nu e bine ce vrei sa faci pentru ca slabind asa de repede si mult tot asa de repede o sa te ingrasi si tot asa de mult happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa slabesti asa de mult si repede ca sa pui triplu pe tine in urmatoarea saptamana laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am slabit cu 4kg intr-o saptamana facind 2 antrenamente pe zi si mincind lamiie cu kiwi.Nu va recomand caci prin ultima zi nu aveam nicio putere de a supravetui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yes, i dont not

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa alergi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci poti sa mananci 5 mese pe zi adica 3 mese si 2 gustari si sa vezi cum slabesti ...succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca ce vcrei u. Da dupa ora 6 sa nu mai mananci si daca e ok fa sport si zexul este inclus...si daca nu ai cu cine te ajut euwinkinglaughing

| Lia_8761 a răspuns:

Iti spun eu ca nu poti slabi 5 kg intr-o saptamana.Eu am slabit 3 kg prin urmatoarea dieta:Mananci doua mese pe zi iar dupa ora sase nu te mai atingi de mancare, Bei multa apa si faci cam 30 de abdomene pe zi si 20 de genoflexiuni iar in rest sport mult...Bafta!

| lili_4055 a răspuns:

Nici eu nu prea stiu dar cred ca trebuie sa faci mult sport si sa mananci sanatos