Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Eu din cate stiu, ca sa slabesti repede, poti sa faci dimineata inainte de a manca, sa faci 30 de abdomene, si seara dupa o ora sau mai putin, poti sa mai faci inca 30 de abdomene, si asa in ritmul, asta, o sa slabaesti destul de mult, dar trebuie sa mananci si adecvat! fara grasimi, sau dulciuri foarte multe, ciocolata, poti manca asa din cand in cand dar nu exagera!
Da poti sa slabesti, eu am slabit 10 kg in 2 sap.am mancat numai carne fiarta, legume fierte si seara am baut un ceai verde, si 2 3 l de apa pe zi,e greu, la inceput, dar trebuie sa faci si sport macar 30 de minute pe zi,altfel nu iti v a arata sanatos pielea,se v a lasa, fara pastile, slabiti dar te ingrasi triplu dupa aia multa ambitie barfta
Iti spun eu ca nu poti slabi 5 kg intr-o saptamana.Eu am slabit 3 kg prin urmatoarea dieta:Mananci doua mese pe zi iar dupa ora sase nu te mai atingi de mancare, Bei multa apa si faci cam 30 de abdomene pe zi si 20 de genoflexiuni iar in rest sport mult...Bafta!
Nici eu nu prea stiu dar cred ca trebuie sa faci mult sport si sa mananci sanatos
floricika9595 întreabă: