Cum se scoate gustul amar din mancare?
M- am inscris cu niste prietene la un concurs de decorat prajituri. Tema generala este primavara, dar acolo ni se va da o tema mai exacta. Noi ne- am gandit sa facem o amandina, dar nu stim...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu masina de spalat. O programez la un anumit program si imi spala la altul ex: program la 30 minute si imi spala la 2ore. Ma puteti ajuta cu ceva va rog frumos, este ceva ...? (mai mult)
am o problema am mancat o ciocolata poiana de la o vecina dar nu m- am uitat la expirare am mancat- o asa repede si cand m- am uitat la expirare era din februarie de jumatate de an aproape a ...? (mai mult)
As dori o reteta de chec cu ingredientele: unt, oua,faina,zahar, lapte.As vrea sa fie a voastră, nu de pe net. Mulțumesc
Pentru reteta de chec: 1 cana zahar 5 oua 1 cana lapte 1 cana și jumătate faina jumate cana ulei o linguriță rom și cacao 1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu oțet Într- un vas ...? (mai mult)
Am bagat la spalat albele si am bagat detergent dero praf direct peste ele in cuva si le- am spalat ca de obicei la 40 gr, caci masina nu mai trage de unde trebuie dero. Cand le - am scos am...? (mai mult)
Am cumpărat și eu 'surimi' congelat. Cum se utilizează (prăjește, fierbe!?)?
Am nevoie de sfaturi despre cum se gateste carnea, pieptul de pui si vita, la tigaie grill. Aseara am cumparat carne de vita maturata, grosime 3 cm, de dimineata am scos- o de la congelator,...? (mai mult)
Am un spinner care l-am achizitionat ieri si acum nu mai merge atat de mult.Ce sa fac?
Astazi am făcut un tort diplomat, am folosit toate Ingredientele care îmi trebuie...dar frisca nu sa întărit chiar dacă l- am ținut la rece
Buna TPU.Am o pisica cam de un an (am luat-o de pe strada).De mult timp, face un fel de masaj cu labutele pe o patura.Ce inseamna?
Cu ce pot inlocui fulgii de ovaz dintr-o reteta?
Am o intrebare putin mai ciudata :)) cu ce credeti ca ar trebui sa combin un iaurt simplu ca sa iasa ceva bun? Ca o gustare Multumesc! :*
Ce inseamna a privi din perspectiva?
Cum șterg geamul termopan după îndepărtarea foliei de aluminiu, au rămas urme albe, pete?
As vrea mai multe site-uri cu poze cu fete din rusia si numele lor asemanator ca https://www.instagram.com/russian_beauties_/
Este o idee buna sa lipesc un puzzle pe un carton sa stea asa si sa il pun in rama? Daca aveti alte idei spunetile!
Hei TPU, as vrea si eu o cura de detoxifiere simpla
Ajutor sunt din Husi judetul Vaslui! Mi-au luat hingheri cainele.Cum pot sa dau de ei pe net nu este nici un nr de telefon valid.
as avea nevoie neaparat daca stie cineva de unde pot sa cumpar niste forme pentru cannoli, exact asa: http://www.pandortex.ro/buc%C4%83t%C4%83rie/accesorii- pentru- gatit- si_copt/form%C4%83- de-...? (mai mult)
Cum se fac cozonacii?
Buna TPU; (sunt intr- o mare primejdie bunica a plecat la biserica si a lasat portofelul pe masa si avea vreo 75 de lei si mi- am luat ca sa iau cs go ca nu puteam strange asa repede banii si scoate particele...? (mai mult)
Cat ar costa incarcarea a 8 remorci de gunoi de 10 tone+ transport + un utilaj bobcat. pret pentru o zi
Buna Seara TPU! Se apropie ziua mamei mele si vreau sa pregatesc un tort.Ideea e ca nu ma pricep si nu stiu creme pentru ca nu sunt bucatar.Stie cineva o serie de creme foarte bune si gustoase din care...? (mai mult)
Cum este mai sanatos sa manaci? sarat sau mai putin sarat?
Va rog ajutati-ma este posibil sa platesc 17.000 euro.sa imi trag lumina?
Hey...am nevoie de un sfat. Vreau sa imi cumpar un Labrador. Ma pasioneaza in ultimul timp foarte mult cainii, si vreau foarte mult sa am un caine. Doar ca acum termin clasa a 11- a, si ma gandesc ca...? (mai mult)
Am bagat la spalat o geaca cu puf de rata in captuseala. zice pe eticheta ca trebuie bagata la uscator cu o minge de tenis.Adica la stoarcere 1400 rpm cu mingea? a mai incercat cineva?
Cum fac sa pastrez cat mai bine niste flori de salcam? imi plac gogosile cu aceste flori si momentan nu pot manca prajeli dar vreau sa fac si mai tarziu iar florile se trec repede...
As dori si eu va rog melodii asemanatoare https://www.youtube.com/watch?v=28fwRhdjy1g
As dori si eu o melodie va rog pentru un video cu poze. As dori ca melodia sa inceapa lent.
Vreau sa fac un video pentru un baietel care trebuie sa implineasca 2 ani si nu stiu ce melodie sa pun in video. Imi puteti sugera va rog cateva melodii care as putea sa fe folosesc la video?
Mi-am cumparat un tricou obey cu print cauciucat, iar dupa ce l-am spalat s-au facut niste crapaturi pe printul unde scrie obey, cum fac sa nu mai fie acele crapturi pe print?
Tata si.a dat aprobarea ca o sa imi ia un catel..si am facut intr.un fel ceva rau....si a iesit destul de urat...ce credeti o sa mi.l mai ia?
Am o chitara de mai multi ani, de cand aveam vreo 10 ani. Cand am primit- o am scris in interiorul ei (sub coarde) numele meu cu un pix cu gel si acum vreau sa o sterg deoarece arata urat. Cum pot...? (mai mult)
Cum curat rapid o pata de noroi de pe niste blugi bleu?
Cum scoti repede o pata cu noroi de pe niste blugi bleu?
Vreau să fac slime. Am un tub de lipici lichid dar detergent nu mai am. Si nici borax sau glicerina boraxata. Cu ce pot face altceva? Ce ingredient conține detergentul? Poate găsesc altceva prin casa...? (mai mult)
Vreau blaturi de pizza care sa nu se arda dupa un timp...sau sa iasa pufoase cu blat gros nu subtire, cine are o reteta?
Am intampinat probleme cu bazinul de apa de la toaleta. Din cauza reuginei si a impuritatilor din apa, cu timpul s- a format un strat pietrificat, iar in momentul cand trag apa uneori ramane blocat si...? (mai mult)
Buna ziua TPU.Pot tine o shaorma de la un fast-food de azi pe maine,gen sa o pun undeva in frigider, sau sa o las in punga ei si dupa maine sa o incalzesc si sa o mananc?
Cum pot face o tinctura din ceai de sunatoare? Am citit ca pot folosi alcool etilic, dar chiar functioneaza sa extrag substantele active cu 96% alcool?
Salutare am un tricou cu scris lucios pe piept. Nu e parte din materialu din care e facut tricou, e un fel de cauciuc dar nu e iesit in relief, un still destul de comun printre tricouri. Intrebarea mea...? (mai mult)
Buna peste cateva zile este ziua mamaei mele soi vreau sa ii gatesc ceva special si nu stiu ce sa fac eu nu stiu sa umblu la cuptor decat la aragaz si reteta sa fie fara alimente. Gen...? (mai mult)
Ştiţi cumva cu ce accesibil poate fi înlocuită "steel wool" http://www.chircuprodimpex.ro/romana/produse/lana- metalica/lana- metalica.pdf că nu o găsesc în comerţ? Ideea e să prepar aşa ceva:...? (mai mult)
Buna dragi prieten.Imi pare rau ca de fiecare data cand revin, revin cu o problema. Sper ca si de data asta sa ma ajutati. Deci intr- o zi mam asezat pe iiarba si am implletit o coronita din flori de...? (mai mult)
Intrevare adresata celor care locuiesc in Arad. Micălaca este in comuna Păuliș? Este cartierul ce tine de comuna Păuliș? Mulțumesc
Cum faci frisca acasa?
Ce inseamna zefir in cofetarie? Am gasit o reteta in care pui la microunde cateva minute zefirul si apoi il amesteci cu unt si rezulta o crema care poate fi folosita si la eclere. Am cautat pe net...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
LuigiMangione întreabă:
paletedestele23 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!