anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand e mai bine sa folosesti busuioc proaspat si cand uscat?

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Proaspat la sosuri, ciorbe(se adauga la sfarsit pentru aroma ), la salata de rosii(eu il folosesc si la alte salate). Uscat il folosesc la carne tocata, friptura de miel, peste, fructe de mare, carne de pui, paste...

Bula
| Bula a răspuns:

Intra pe site-urile gastronomice, de ex la www.gustos.ro, cauta "busuioc" si vei gasi o serie de moduri de folosinta. Asta daca te intereseaza pentru mancaruri.
Daca nu, pune-ti busuioc la palarie! Proaspat.

| borsec a răspuns:

In general busuiocul verde se pune la salate si bruschetti iar cel uscat la mancare gatita

| gaby_6466 a răspuns:

Eu zic ca uscat e mai bun are aroma mai tare si e bun pentru circulatia singelui

| simpluEu. a răspuns:

Eu stiam ca busuioc proaspat se foloseste la mancare.uscat....la chestia aia neplacuta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru sos Pesto trebuie busuioc verde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Proaspat la pesto si salata, in salate se rupe-nu se marunteste cu cutitul.in stare proaspata dar in ghiveci este bun contra tantarilor si al mustelor.

Întrebări similare