De ce trebuie sa pui neaparat alcool? Orice crema e buna ca atare fara alte aditii din astea, fie ca e vorba de crema de unt, crema cu lapte, crema ganache...
Poti pune cateva picaturi de esenta de rom si o sa ii dea o aroma buna. Nu o strica cu palinca.
Dar spirtul n-are și el alcool?
ce ar avea?
mai ales că face o prăjitură fină, deci se cuvine doar o băutură care nu se servește oricum, ci doar conform unui protocol strict. :d
Și șampanie, vin, coniac... băuturi rafinate.
Pălincă totuși nu am auzit
Da, și unele lichioruri, dar depinde și de prăjitură, de obicei se specifică în rețete exact . Se pun anumite ingrediente cu un scop. Dacă n-ar conta, am abuza de Mona
Termina cu mistourile ieftine, ca eram in criza. Nici salariu nu am inca, sunt studenta, de unde vrei sa ma duc sa cumpar lichior, cum imi cere in reteta?! Improvizam. Dar am ascultat sfatul lui bondarel.
Păi dacă n-ai bani atunci de ce mama dracului te apuci)
a, ești studentă, ai venit și tu din vreun oraș de pripas să vezi capitala
Ioi, strici palinca pe o prajitura?
Gluma-gluma, dar in prajituri unde e nevoie de alcool, se pune rom alb. Greu de gasit si cam scump. Asta, ca sa stii pe viitor. Daca nu ai, pui esenta de rom.
Bea tu toata palinca si nu-ti vei mai face griji pentru crema!
Pentru crema va fi buna si cateva picaturi de esenta de rom.
M-am nascut in capitala si am crescut intr-un oras mic. Aveam deja casa capitalista.
Pai ma apuc, pentru ca exista si prajituri fine, dar relativ ieftine.
Da, dar finețea nu ți-e caracteristică.
e ca și cum ai zice: există și ceasuri fine, dar ieftine. da, dar nu au diamante. și nici nu se potrivesc la mâna oricui.