| NicVal74 a întrebat:

Va salut, am achizitionat aceasta suflanta de la eMAG, ketya de putere 400w cu o baterie de10000mah si nu stiu daca este defect sistemul ei de incarcare deoarece am intampinat problema urmatoare. Am incarcat-o la un incarcator original Samsung super fast charging timp de aproape 14 ore si ledul cu trei liniute tot palpaie si nu arata fiind incarcata, ea vine in cutie cu un cablu usb tip a la tip c dar la ce incarcator ar trebuie bagat sa incarce in parametri sa incarce rapid cum zic ei in descriere 2, 5ore? Poate aveti si voi suflante cu aspirator va rog sa-mi ziceti si ce recomandari ar fi pe net mai ok! Va multumesc!

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Încearcă și cu un încărcător standard. (Nu rapid).
Dacă nu merge, retur.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Conecteaza direct la un port USB dintr-un calculator desktop/laptop. Ai aruncat vreo 200 de lei pe asa ceva? Eu am luat de pe Temu cu vreo 75 de lei si e EXCELENTA. Unul dintre cele mai bune produse luate de acolo, ca sunt si multe goange.

| NicVal74 explică (pentru GabiDumitrescu):

Da ești tare am dat 320 ca e și si aspirator de aceea este mai scumpă!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NicVal74):

Da un link te rog la produs ca nu il gasesc pe eMag. M-ai facut curios.

| darrio2007 a răspuns:

Dacă o folosesti la frunzele din curte era mai ieftină o mătură.
Dar ne-am fudulit, scuze de precizare.

Ah, da, misto, pe aceeasi pagina mai sunt cateva pe care fix le-am gasit pe Temu. Ceva foarte apropiat de al tau ar fi asta - https://www.temu.com/......53577.html
Ala de 220 W e 260 pe eMAG, 130 pe Temu - https://www.temu.com/......61524.html

Sa il stapinesti sanatos, dar pe viitor cauta mai bine pe la chinej. Cam tot ce nu e brand mainstream la noi si poate fi gasit prin de-alde Altex e minim 50% mai ieftin la ei. Plus ca nu fac figuri la garantie cum fac adesea ai nostri...

| NicVal74 explică (pentru GabiDumitrescu):

Tocmai am vb.cu baietii de la Ketya si sunt seriosi in caz de garantie am 2 ani cu suportul lor bineinteles ma ajuta, ce fac cu TEMU? temu temu SI IAR temu AM AUZIT DESPRE EI MULTE... daca imi trimit caramizi in cutie cum ma descurc cu chinezii? cica mai cauta pe la ei. va auziti ce recomandati....totul pentru, ieftenache dupa aia va plangeti.

Cu Temu faci ce faci si cu majoritatea chinezilor - ceea ce nu faci cu ai nostri. Am primit cateva goange, mi-au dat banii inapoi fara prea multe intrebari si am pastrat si goangele. Caramizi in cutie, auzi tu la el...
Care e site-ul oficial Ketya? Unde sunt produse? Unde e facuta dezvoltarea si testarea? Cu ce le face diferite de panaramele de pe Temu?