TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
ToxicUser244
în 27 Noiembrie 2022 | ToxicUser244 întreabă:

StockX livreaza prin posta sau prin curier? Am facut recent o comanda si nu am putut sa- mi pun adresa completa, doar strada, nu ma lasa sa pun blocul, apartament, etc. Daca vine prin curier e ok, dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mfede
în 26 Noiembrie 2022 | Mfede întreabă:

Salutare! Stie cineva unde se gasesc sa cumpar MSG? Vreau sa il cumpar direct din magazin, fara comenzi. Mai exact, ceva de genul astuia https://www.ft- shop.ro/glutamat- monosodic- e621- sare- chinezeasca-...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
roscaoana
în 26 Noiembrie 2022 | roscaoana întreabă:

Mă poate ajuta cineva cu o idee de cadou pentru un băiețel de 6 ani?

3
Răspunde Raportează
Anonim430
în 26 Noiembrie 2022 | Anonim430 întreabă:

Am o nelămurire, dacă îmi cumpăr un Galaxy Watch 5 pot să- l fac cumva să nu- mi măsoare tensiunea arterială, ECG- ul și somnul? Că nu- mi sunt de folos și nu vreau să- mi apară alerte că...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Noiembrie 2022 |

Bunaaaa, de unde as putea lua decoratiuni de Craciun?

11
Răspunde Raportează
Kaonashii
în 25 Noiembrie 2022 | Kaonashii întreabă:

Ce casti fara fir bune recomandati?

7
Răspunde Raportează
andrewwz1652
în 25 Noiembrie 2022 | andrewwz1652 întreabă:

Ce cadou pot sa iau pentru secret santa unei fete de 15 ani, buget 100 lei.

2
Răspunde Raportează
Costeaflorin
în 25 Noiembrie 2022 | Costeaflorin întreabă:

Buna, daca comand de pe eMAG 2 produse de odată si o anulez se anulează amândouă?

1
Răspunde Raportează
Ricaion589
în 24 Noiembrie 2022 | Ricaion589 întreabă:

În luna decembrie vreau să merg la Mega Mall la magazinul de ceasuri să- mi cumpăr un ceas automatic cu buget de maxim 1200 lei. Am 22 de ani și nu am purtat niciodata ceas si nu ma pricep dar simt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Blablabla2334
în 24 Noiembrie 2022 | Blablabla2334 întreabă:

Salut, deci am comandat 2 cărți de pe carturesti.ro. Într- adevăr când m- a sunat curierul nu am răspuns deoarece eram plecat. Eu l- am sunat înapoi mi- a zis că e într- o altă localitate vecina...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
adrianpetrican
în 24 Noiembrie 2022 | adrianpetrican întreabă:

Vreau sa cumpar haine de pe un site din Germania. Ce siteuri de haine din Germania stiti?

3
Răspunde Raportează
VasiuAdina
în 24 Noiembrie 2022 | VasiuAdina întreabă:

Am făcut un retur în 27.10. 2022, în 28.10. 2022 a ridicat coletul Epantofi.ro de la Fancurier și nici până în zi de azi nu mi- au dat banii înapoi. A răspuns o doamnă la un mail ca urgenteaza...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cristi123qwe
în 24 Noiembrie 2022 | cristi123qwe întreabă:

Stie cineva daca la Vodafone se pot plati ratele la un telefon in magazinul fizic fara card?

3
Răspunde Raportează
AkaSoso
în 24 Noiembrie 2022 | AkaSoso întreabă:

Salutare! Ce stiti despre aplicatia de cashback Tipli? Tot vad reclame online despre ea si ma gândeam: este ceva necurat la mijloc sau nu? Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
SuceavaIonut
în 23 Noiembrie 2022 | SuceavaIonut întreabă:

Am cumpărat azi un mist sprayer, dar din 10 în 10 minute(aprox.)se închide, trebuie incarcat de fiecare data sau este stricat?

3
Răspunde Raportează
cristi123qwe
în 23 Noiembrie 2022 | cristi123qwe întreabă:

Salut. As vrea sa imi schimb telefonul si ma gandeam sa imi cumpar unul de la Vodafone pentru ca am abonament la ei si cred ca primesc o reducere, dar as vrea sa stiu daca il pot cumpara in rate. Nu am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Minolette
în 23 Noiembrie 2022 | Minolette întreabă:

Daca cumpar un produs din Peek and Clopenburg si vreau sa-l returnez, care este perioada de retur?

4
Răspunde Raportează
cristicornel23
în 23 Noiembrie 2022 | cristicornel23 întreabă:

Am gasit un site cu papuci si nu cred ca este legit, ma puteti ajuta? https://www.nikeoutletromania.ro/products/adida%C8%99i-barbati-nike-air-jordan-1-midhigh-se-craft-albi-gri-ro4673-p-742.html

2
Răspunde Raportează
Andreeadeeeeea12222
în 23 Noiembrie 2022 | Andreeadeeeeea12222 întreabă:

Buna! A mai dat cineva vreodată comanda de pe SHEIN? Am întâmpinat niște probleme și nu știu sigur dacă îmi va ajunge coletul. Exista și posibilitatea sa nu ajungă coletul? Menționez ca nu am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2022 |

Ceva recomandari de unde va comandati adidasi? In afara de epantofi va rog.

5
Răspunde Raportează
StefaniaPirvu2002
în 23 Noiembrie 2022 | StefaniaPirvu2002 întreabă:

Bună! Iubitul meu vrea să știe dacă se mai găsesc pe undeva căștile Sony MDR-XB950B1, știți vreun comerciant care mai vinde acest model de căști? Doar să nu depășească 300 lei.

2
Răspunde Raportează
David1126
în 22 Noiembrie 2022 | David1126 întreabă:

Salutare, știe cineva de unde își cumpara produsele cei care au accesorii gsm? Gen Folii de protecție, huse…. Etc. Nu AliExpress … asta știu, dar vreau sa știu dacă este vreo sursa in România....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreeadeeeeea12222
în 22 Noiembrie 2022 | Andreeadeeeeea12222 întreabă:

Buna! Am dat o comanda de pe SHEIN și încă nu am primit- o. Am contactat și firma de curierat si mi- au spus ca nu au nici o comanda pe numele meu. De asemenea am confirmat comanda fără sa îmi dau...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Petru789
în 22 Noiembrie 2022 | Petru789 întreabă:

Salut, știe cineva unde pot găsi cașcaval afumat împletit în București? Din ăla foarte subțire că un șnur. Mersi:)

2
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 22 Noiembrie 2022 | AlexAL275 întreabă:

Bună TPU! Ce părere aveți de PC Garage? 1. Sunt cei de la PC Garage de încredere? 2. Au probleme cu garanțiile? 3. Trebuie să apelez la ANPC pentru a reuși să rezolv ceva cu ei? 4. Sunt...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 22 Noiembrie 2022 | AlexAL275 întreabă:

Bună TPU! Am și eu o nelămurire și sper să mi- o explicați. Dacă majoritatea clienților au probleme cu o firmă care vinde produse de ce nu se desființează? Și aici mă refer strict la cele ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
grigorasgeanina
în 21 Noiembrie 2022 | grigorasgeanina întreabă:

Am făcut o comanda pe shein și curierul nu m-a contactat returnadu-mi comanda.Cum trebuie procedat sa mi-o retrimita?

4
Răspunde Raportează
Raul123r
în 21 Noiembrie 2022 | Raul123r întreabă:

Heei! Am o problema. Astăzi la școală am făcut Secret Santa. Am extras prin bilețele și am picat cu Doamna Diriginta. Nu știu ce sa îi fac cadou. Ma gândesc ca la diriginta trebuie ceva mai special....? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
dumitruiistin23were
în 21 Noiembrie 2022 | dumitruiistin23were întreabă:

Salutare! Am o intrebare legata de magazinul Lc Waikiki, acum 3 zile am achizitionat o geaca pe care am purtat- o 3 zile dar nu am murdarit- o sau rupt- o este in stare excelenta dar imi este stramta,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
1234Alexa
în 20 Noiembrie 2022 | 1234Alexa întreabă:

Bună! De unde pot achizitiona aceasta geanta? Multumesc! https://imgbox.com/bSsqzZ2Q

1
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 20 Noiembrie 2022 | SasaSasa2000 întreabă:

Salut TPU, vreau să îmi iau un iPhone, cel mai probabil la mâna a 2- a... De unde pot achiziționa? Am căutat pe flip.ro, dar nu găsesc decât un iPhone 7 și eu vreau un 8, este puțin mai bun...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
___Enzo
în 20 Noiembrie 2022 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Ce idei de cadouri chinezești știți pentru o fată de 18 ani? Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
daniela1107
în 20 Noiembrie 2022 | daniela1107 întreabă:

Vreau sa fac o comanda la Pink Panda, însă nu știu la ce interval de timp ore ajunge (să nu fiu la liceu). Mă sună ei înainte? Sunt dispuși să mi- o aducă la liceu daca este cazul?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim430
în 20 Noiembrie 2022 | Anonim430 întreabă:

Îmi recomandați vă rog un ceas smartwatch pentru Samsung care să asocieze toate datele cu aplicația Samsung Health? De exemplu dacă am făcut cu ceasul pe mână 4357 de pași (de exemplu) și am...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LucaAdina
în 20 Noiembrie 2022 | LucaAdina întreabă:

Hei, TPU! Imi puteti recomanda niste site- uri/brand- uri de genti mai mari de umar? Nu vreau sa fie nici chinezarii, dar nici sa nu depaseasca bugetul de 250 lei- sa fie de calitate ok(vreau sa o ofer...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 19 Noiembrie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Ajutati-ma va rog cu magazine gen eMAG, altex pe Germania, pentru un Iphone 14 pro max 128gb, poate sunt altfel preturile.

1
Răspunde Raportează
Paolaluciac
în 19 Noiembrie 2022 | Paolaluciac întreabă:

Buna seara! Magazinul eMAG este real cu prețuri reale? Ca vreau sa îmi cumpăr un telefon și la ei sunt foarte eftene și ma tem sa comand

5
Răspunde Raportează
portocalazburatoare
în 19 Noiembrie 2022 | portocalazburatoare întreabă:

Salut! Aveti idee daca garotech.ro este in regula? Stiu ca au parteneriat si cu eMAG dar tot nu sunt sigur.

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 19 Noiembrie 2022 | AdiMihai25 întreabă:

Salut, vreau sa cumpăr IPHONE 14 PRO MAX 128gb, sfătuiți ma va rog, cum să fac, pe 23 decembrie ajung in tara. Sa fac precomanda online pe eMAG sau altex sau iau cand ajung acasa direct din magazin...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
tonyc7
în 19 Noiembrie 2022 | tonyc7 întreabă:

Daca fructele si legumele din hipermarketuri sunt tratate cu chimicale care le fac sa fie mai tari si mai rezistente la timp/transport, aceste substante fiind insa periculoase pentru sanatate atunci oamenii...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Noiembrie 2022 |

Am dat comanda pe SHEIN și din greșeală fiind neatentă am confirmat ca am primit comanda dar aceasta nu a ajuns. Mai imi vine coletul?

1
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 19 Noiembrie 2022 | Aoxkajcjw întreabă:

Imi puteti recomanda o bicicleta? Buget 1500

9
Răspunde Raportează
catincaaat
în 19 Noiembrie 2022 | catincaaat întreabă:

Am o intrebare, dacă am 13 ani și vreau sa comand online (eMAG) cu cardul meu (de bursa) am voie? Este legal? Nu comand mari chestii, doar niște sticlute cu dop.

2
Răspunde Raportează
tonyc7
în 19 Noiembrie 2022 | tonyc7 întreabă:

Cum achizitionezi un bilet de avion, cum faci plata acestui bilet, cum intri in posesia lui si daca il mai poti returna (pentru a- ti primi banii inapoi) in cazul in care se iveste vreo problema personala...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bbbbianca
în 19 Noiembrie 2022 | Bbbbianca întreabă:

Am facut o comanda pe StockX și mi-au dat refund si scria ca in 3-5 zile imi dau banii inapoi. Au trecut 6 zile si nu mi-am primit banii, le-am dat si mail, nu stiu ce sa fac, ca am dat 880 de lei.

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2022 |

Salut TPU! Recent, mama a comandat 2 perechi de cizme Demonia pe la sfârșitul lui octombrie de pe un asa zis site din Ungaria. Le- am așteptat nerăbdătoare, iar aparent ieri au venit in județ. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 17 Noiembrie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU. Dacă curierul ma suna și eu nu sunt acasă, dar ajung peste 2-3 ore, poate sa vina peste 2 3 ore?

7
Răspunde Raportează
valentin2002
în 17 Noiembrie 2022 | valentin2002 întreabă:

Salut! Știe cineva vinul Moscato D'Asti? Am băut în Italia si este fenomenal si eram curios dacă îl pot gasi și în Romania! Am văzut câteva firme care vând vinul, dar voiam sa stiu dacă a cumpărat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2022 |

De ce Coca-Cola Regular se vinde mai bine decât Coca-Cola 0?

8
Răspunde Raportează
MirelamiAm
în 17 Noiembrie 2022 | MirelamiAm întreabă:

Bună seara! Vinerea trecuta am trimis un colet cu ramburs, am așteptat pana luni, luni s- a făcut marți și marți miercuri și Doamna aceea m- a tot amânat ca i- a coletul și la final a dat ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion777345674367687
    trimisă pe 11 Noiembrie

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzică iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o săptămână, sfaturi?
    13 răspunsuri
  • AlexMarosan21
    trimisă acum 13 ore

AlexMarosan21 întreabă:

Salut, nu stiu ce sa fac cu viața mea si cum sa o dau la capat. Am 25 de ani si de aproape 4 ani lucrez ca si agent de turism, pur si simplu nu imi mai place si nu mi se pare ceva de viitor, m- am...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • Miruna0
    trimisă acum 15 ore

Miruna0 întreabă:

Am 15 ani şi stau la bunica mea deoarece mama a plecat in Spania sa lucreze şi azi dimineața bunica mea bătea un cui în perete şi i - am zis să nu mai facă gălăgie şi ea a zis dacă nu iți...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 16 ore

LisaJulie întreabă:

Câte țări ar legea cu închisoare pe viață pentru femicid? Din ce știu eu Canada este printre primele țări care introdus aceasta lege!
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.639
  • Întrebări: 3.953.020
  • Răspunsuri: 17.653.100
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Liceenii

Liceenii

Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!

Start quiz
Categorii
  • 652.011 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.800 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.056 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.122 Conversaţii