StockX livreaza prin posta sau prin curier? Am facut recent o comanda si nu am putut sa- mi pun adresa completa, doar strada, nu ma lasa sa pun blocul, apartament, etc. Daca vine prin curier e ok, dar...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva unde se gasesc sa cumpar MSG? Vreau sa il cumpar direct din magazin, fara comenzi. Mai exact, ceva de genul astuia https://www.ft- shop.ro/glutamat- monosodic- e621- sare- chinezeasca-...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu o idee de cadou pentru un băiețel de 6 ani?
Am o nelămurire, dacă îmi cumpăr un Galaxy Watch 5 pot să- l fac cumva să nu- mi măsoare tensiunea arterială, ECG- ul și somnul? Că nu- mi sunt de folos și nu vreau să- mi apară alerte că...? (mai mult)
Bunaaaa, de unde as putea lua decoratiuni de Craciun?
Ce casti fara fir bune recomandati?
Ce cadou pot sa iau pentru secret santa unei fete de 15 ani, buget 100 lei.
Buna, daca comand de pe eMAG 2 produse de odată si o anulez se anulează amândouă?
În luna decembrie vreau să merg la Mega Mall la magazinul de ceasuri să- mi cumpăr un ceas automatic cu buget de maxim 1200 lei. Am 22 de ani și nu am purtat niciodata ceas si nu ma pricep dar simt...? (mai mult)
Salut, deci am comandat 2 cărți de pe carturesti.ro. Într- adevăr când m- a sunat curierul nu am răspuns deoarece eram plecat. Eu l- am sunat înapoi mi- a zis că e într- o altă localitate vecina...? (mai mult)
Vreau sa cumpar haine de pe un site din Germania. Ce siteuri de haine din Germania stiti?
Am făcut un retur în 27.10. 2022, în 28.10. 2022 a ridicat coletul Epantofi.ro de la Fancurier și nici până în zi de azi nu mi- au dat banii înapoi. A răspuns o doamnă la un mail ca urgenteaza...? (mai mult)
Stie cineva daca la Vodafone se pot plati ratele la un telefon in magazinul fizic fara card?
Salutare! Ce stiti despre aplicatia de cashback Tipli? Tot vad reclame online despre ea si ma gândeam: este ceva necurat la mijloc sau nu? Mulțumesc
Am cumpărat azi un mist sprayer, dar din 10 în 10 minute(aprox.)se închide, trebuie incarcat de fiecare data sau este stricat?
Salut. As vrea sa imi schimb telefonul si ma gandeam sa imi cumpar unul de la Vodafone pentru ca am abonament la ei si cred ca primesc o reducere, dar as vrea sa stiu daca il pot cumpara in rate. Nu am...? (mai mult)
Daca cumpar un produs din Peek and Clopenburg si vreau sa-l returnez, care este perioada de retur?
Am gasit un site cu papuci si nu cred ca este legit, ma puteti ajuta? https://www.nikeoutletromania.ro/products/adida%C8%99i-barbati-nike-air-jordan-1-midhigh-se-craft-albi-gri-ro4673-p-742.html
Buna! A mai dat cineva vreodată comanda de pe SHEIN? Am întâmpinat niște probleme și nu știu sigur dacă îmi va ajunge coletul. Exista și posibilitatea sa nu ajungă coletul? Menționez ca nu am...? (mai mult)
Ceva recomandari de unde va comandati adidasi? In afara de epantofi va rog.
Bună! Iubitul meu vrea să știe dacă se mai găsesc pe undeva căștile Sony MDR-XB950B1, știți vreun comerciant care mai vinde acest model de căști? Doar să nu depășească 300 lei.
Salutare, știe cineva de unde își cumpara produsele cei care au accesorii gsm? Gen Folii de protecție, huse…. Etc. Nu AliExpress … asta știu, dar vreau sa știu dacă este vreo sursa in România....? (mai mult)
Buna! Am dat o comanda de pe SHEIN și încă nu am primit- o. Am contactat și firma de curierat si mi- au spus ca nu au nici o comanda pe numele meu. De asemenea am confirmat comanda fără sa îmi dau...? (mai mult)
Salut, știe cineva unde pot găsi cașcaval afumat împletit în București? Din ăla foarte subțire că un șnur. Mersi:)
Bună TPU! Ce părere aveți de PC Garage? 1. Sunt cei de la PC Garage de încredere? 2. Au probleme cu garanțiile? 3. Trebuie să apelez la ANPC pentru a reuși să rezolv ceva cu ei? 4. Sunt...? (mai mult)
Bună TPU! Am și eu o nelămurire și sper să mi- o explicați. Dacă majoritatea clienților au probleme cu o firmă care vinde produse de ce nu se desființează? Și aici mă refer strict la cele ...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe shein și curierul nu m-a contactat returnadu-mi comanda.Cum trebuie procedat sa mi-o retrimita?
Heei! Am o problema. Astăzi la școală am făcut Secret Santa. Am extras prin bilețele și am picat cu Doamna Diriginta. Nu știu ce sa îi fac cadou. Ma gândesc ca la diriginta trebuie ceva mai special....? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare legata de magazinul Lc Waikiki, acum 3 zile am achizitionat o geaca pe care am purtat- o 3 zile dar nu am murdarit- o sau rupt- o este in stare excelenta dar imi este stramta,...? (mai mult)
Bună! De unde pot achizitiona aceasta geanta? Multumesc! https://imgbox.com/bSsqzZ2Q
Salut TPU, vreau să îmi iau un iPhone, cel mai probabil la mâna a 2- a... De unde pot achiziționa? Am căutat pe flip.ro, dar nu găsesc decât un iPhone 7 și eu vreau un 8, este puțin mai bun...? (mai mult)
Bună ziua! Ce idei de cadouri chinezești știți pentru o fată de 18 ani? Mulțumesc!
Vreau sa fac o comanda la Pink Panda, însă nu știu la ce interval de timp ore ajunge (să nu fiu la liceu). Mă sună ei înainte? Sunt dispuși să mi- o aducă la liceu daca este cazul?...? (mai mult)
Îmi recomandați vă rog un ceas smartwatch pentru Samsung care să asocieze toate datele cu aplicația Samsung Health? De exemplu dacă am făcut cu ceasul pe mână 4357 de pași (de exemplu) și am...? (mai mult)
Hei, TPU! Imi puteti recomanda niste site- uri/brand- uri de genti mai mari de umar? Nu vreau sa fie nici chinezarii, dar nici sa nu depaseasca bugetul de 250 lei- sa fie de calitate ok(vreau sa o ofer...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog cu magazine gen eMAG, altex pe Germania, pentru un Iphone 14 pro max 128gb, poate sunt altfel preturile.
Buna seara! Magazinul eMAG este real cu prețuri reale? Ca vreau sa îmi cumpăr un telefon și la ei sunt foarte eftene și ma tem sa comand
Salut! Aveti idee daca garotech.ro este in regula? Stiu ca au parteneriat si cu eMAG dar tot nu sunt sigur.
Salut, vreau sa cumpăr IPHONE 14 PRO MAX 128gb, sfătuiți ma va rog, cum să fac, pe 23 decembrie ajung in tara. Sa fac precomanda online pe eMAG sau altex sau iau cand ajung acasa direct din magazin...? (mai mult)
Daca fructele si legumele din hipermarketuri sunt tratate cu chimicale care le fac sa fie mai tari si mai rezistente la timp/transport, aceste substante fiind insa periculoase pentru sanatate atunci oamenii...? (mai mult)
Am dat comanda pe SHEIN și din greșeală fiind neatentă am confirmat ca am primit comanda dar aceasta nu a ajuns. Mai imi vine coletul?
Imi puteti recomanda o bicicleta? Buget 1500
Am o intrebare, dacă am 13 ani și vreau sa comand online (eMAG) cu cardul meu (de bursa) am voie? Este legal? Nu comand mari chestii, doar niște sticlute cu dop.
Cum achizitionezi un bilet de avion, cum faci plata acestui bilet, cum intri in posesia lui si daca il mai poti returna (pentru a- ti primi banii inapoi) in cazul in care se iveste vreo problema personala...? (mai mult)
Am facut o comanda pe StockX și mi-au dat refund si scria ca in 3-5 zile imi dau banii inapoi. Au trecut 6 zile si nu mi-am primit banii, le-am dat si mail, nu stiu ce sa fac, ca am dat 880 de lei.
Salut TPU! Recent, mama a comandat 2 perechi de cizme Demonia pe la sfârșitul lui octombrie de pe un asa zis site din Ungaria. Le- am așteptat nerăbdătoare, iar aparent ieri au venit in județ. ...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă curierul ma suna și eu nu sunt acasă, dar ajung peste 2-3 ore, poate sa vina peste 2 3 ore?
Salut! Știe cineva vinul Moscato D'Asti? Am băut în Italia si este fenomenal si eram curios dacă îl pot gasi și în Romania! Am văzut câteva firme care vând vinul, dar voiam sa stiu dacă a cumpărat...? (mai mult)
De ce Coca-Cola Regular se vinde mai bine decât Coca-Cola 0?
Bună seara! Vinerea trecuta am trimis un colet cu ramburs, am așteptat pana luni, luni s- a făcut marți și marți miercuri și Doamna aceea m- a tot amânat ca i- a coletul și la final a dat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion777345674367687 întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
Miruna0 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!