|

Am cumpărat o baterie externa de la un butic din oraș, însă aceasta nu încarca conform așteptărilor mele. Întrebarea este dacă aceasta se poate sau nu returna, există ceva lege care confirma acest lucru?

Funda

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare! Dacă vânzătorul avea bon fiscal și nu era doar un vânzător ca într-un bâlci, atunci șansele tale de a returna produsul sunt mari.

| a răspuns:

"acum o oră | FoxyM a răspuns:
Salutare! Dacă vânzătorul avea bon fiscal și nu era doar un vânzător ca într-un bâlci, atunci șansele tale de a returna produsul sunt mari."

nu stiu de ce ma ignora FoxyM, dar ma bucur ca o face, pentru ca bate campii
1. vanzatorul are bon fiscal... si ce? cu ce ajuta asta pe oricine?
vanzatorul A DAT bon fiscal... alta mancare de peste
2. sansele de a returna produsul sunt mari!
PE BUNE?!? NU E LA LATITUDINEA MAGAZINULUI?!?

dpdv legal NUMAI produsele comandate online sunt cele care sunt fortate de lege sa poata fi returnate in 14 zile lucratoare

in rest, ESTE PUR LA, LATITUDINEA MAGAZINULUI/VANZATORULUI

unele hypermarket-uri dau 48 de ore
unele magazine dau 30 de zile (cum ar fi eMAG, dar NUMAI pentru produsele vandute de eMAG, daca cumperi prin eMAG de la alt magazin se aplica politica respectivului magazin)

TOTUSI, daca produsul are bon fiscal SI GARANTIE, si ai o problema de gen 10000mah ar trebui sa tina 5 incarcari si tine numai 1, atunci te poti duce la garantie, iar daca nu se rezolva, atunci sa iti dea banii inapoi, insa nu prea cred ca asta se aplica la un boutique

asa ca, du-te si incearca sa dai bateria inapoi, oricum nu ai nimic de pierdut

| a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

Nu se returnează banii, în cel mai bun caz se schimba cu alt ciur dacă vorbesc cu șeful magazinului în alta zi

| a răspuns (pentru Muntean_Remus_2003):

E un ciur bateria, am încărcat-o full apoi am lăsat-o sa îmi încarce telefonul, a încărcat 10% într-o ora apoi a murit. Ce sa ma fac cu ea

| a răspuns (pentru Muntean_Remus_2003):

Numai la cumparaturile on line se poate returna obiectul in 14 zile dupa care se repara in garantie. La celelate se repara daca ai garantie. Poti sa intrebi la ANPC daca trebuia sa ai garantie sau nu (daca nu ti-au dat cei de la magazin) si atunci sa-i reclami la ANPC ca nu ti-au dat garantie.