| Stelian2015 a întrebat:

Am cumparat un acumulator /incarcator telefon de la Altex cu 100 de lei.
Am pus la incarcat telefonul si incarca 15% intr-o ora. Va dati seama cate ore trebuie sa astept pana ajunge la 100%

Intrebarea mea e daca ma intorc cu el la magazin ei au obligatia sa imi dea banii inapoi si sa cumpar altul daca le spun ca nu incarca bine? Daca o sa zica ca functioneaza si nu ii intereseaza rapiditatea cu care se incarca?
Vi se pare normal sa incarce asa lent? Bateria si telefonul sunt in stare foarte buna. Am pe cel vechi acasa dar in doua ore e incarcat de tot.
Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ancalagon a răspuns:

Pui incarcatorul inapoi, in cutia lui, iei si bonul fiscal si te duci si le spui ca vrei sa il returnezi. Sunt obligati prin lege sa iti inapoieze banii inapoi daca nu esti satisfacut de un produs, daca returnezi produsul in maxim 30 de zile. Insa trebuie bonul fiscal, fara el nu mai ai ce face.

| Stelian2015 explică (pentru Ancalagon):

Am reusit. Ai funda.

| Ancalagon a răspuns (pentru Stelian2015):

Multumesc! Ma bucur ca ai rezolvat!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti incerca dar nu sunt obligati sa-l schimbe. In primul rand trebuie sa-l duci la garantie si doar daca acolo se constata ca are un defect, ce nu poate fi reparat, sunt obligati sa ti-l schimbe.

| Stelian2015 explică (pentru Ioandelasal):

Defectul e ca incarca doar 15% pe ora. ce crezi incarcatoru functioneaza normal? al tau cat incarca pe ora, daca nu te superi ca intreb.
Service ce sa faca daca produsul e nou si se vede acest lucru.Eu il las la service dar crezi ca il poate face sa incarce cu 50% pe ora cum e normal si incarca celelalte incarcatoare avute pana acum?
Produsul e de la Hama cea mai slaba firma din cate vad.