|

Am dat o comandă pe Altex de 2 carduri de memorie de același fel și o husa pentru telefon. Am primit email în care scria ca am comandat lucrurile astea. După ceva timp am mai primit un email cu factura, iar pe factura apar doar cardurile. E posibil sa se împartă comanda sau ceva? Gen sa vina cu firme de curierat diferite.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Vezi cine e furnizorul (produs livrat de...) pentru cele două produse. Dacă sunt diferiți, foarte posibil să vină în 2 expedieri

4 răspunsuri:
| a răspuns:

E bine sa-ti faci screenshot-uri cand dai comenzi prin internet.
Daca poti face dovada ca ai comandat mai multe marfuri si nu toate au SOSIT, atunci poti avea pretentie pentru completarea comenzii, fara taxa suplimentara de transport.
Si de alte neplaceri te pot scuti screenshot-urile, de exemplu daca ti se factureaza mai scump marfa decat ceea de la comanda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand ar trebui sa fie trecute toate intr-o factura deoarece produsele pleaca din acelasi loc altex
Al doilea rand nu inteleg de ce ai primit o factura doar cu cardurile si a doua cu husa nu.
Ne este dreptate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, pentru ca probabil produsele sunt vandute de firme diferite. Poti verifica daca sunt de la firme diferite, eventual vei plati transportul pentru carduri, si inca o data transportul pentru husa, nu e exclus sa vina prin firme de courierat diferite

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NevermindXEXEXD):

Faza e. la comanda apare că transportul e gratuit... și din ce am văzut pe site trebuie ca valoarea comenzii să fie de peste 200 lei, dar a mea este doar de 110 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează