|

Bună. As vrea sa fac si eu o comanda de pe Aliexpress. Pentru cei cunoscători, cum se procedează? În ce mod ajunge coletul la voi și de unde îl luați? Cât mai multe informații va rog.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Coletul vine prin posta daca optezi pentru transport gratuit sau prin firma de curierat DHL iti ajunge cam in 1 saptamana dar te costa ceva. Pentru orice comanda trebuie sa astepti 2 luni maxim adica 45 de zile. Trebuie sa ai bani pe card in momentul cand dai comanda si vei primi confirmarea de la selleri ca comanda ta e valida. Ce ar mai fi de stiut e ca nu toate produsele se potrivesc, unele ajung rupte sau se pierd pe drum si nu le mai primesti deloc deci e o sabie cu 2 taisuri. Cand iti ajung la posta vei primii aviz cu care mergi la posta in intervalul 10-14 si ridici coletul. Pentru comenzi la preturi mari esti taxat la gramaj, de exemplu un ghiozdan mare, sau aparate electrocasnice etc., comenzi ce depasesc 10 dolari, 15 dolari. Cand mergi la posta ei o sa iti deschida de fata cu tine coletul si sa se asigure ca e in gramaj si nu ai comandat lucruri taioase sau pastile sau alimente pentru ca nu ai voie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Comanda se face online cu cardul înainte, iar produsul îți va ajunge la poșta vamala din orașul tău. O sa primești un aviz în cutia postala, te duci la posta și dacă depășește 10 euro o sa plătești o taxa micawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 1WizKhalifa):

Si daca ajunge la 1.70 dolari?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maester221):

Nu e nici o problema, eu am comandat o masca de 2, 5 lei cu transport gratuit. Ajunge ca oricare pachet normal

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează