|

Buna TPU.

Daca am un colet din China, Aliexpress, in valoare de 12.09$ + 1.39$ transport, ce taxe am de platit la posta? Cat trebuie sa platesc? Daca poate sa imi spuna cineva aproximativ.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

19% TVA la posta vamala ce depaseste 10 euro. La 12, 09 dolari vine cam 10, 71 Euro. Pentru cei 71 de centi platesti circa 14 centi TVA. Cel mai probabil nu-ti va cere nimeni nici un leu. E prea putin si eu am patit ca nu mi-a cerut nimic.

| a răspuns:

Nu platesti nimic la posta.
Este valoare mica.

| a răspuns:

Parerea mea este ca aliexpress este un site Ok, doar ca trebuie sa plătești produsele vamale, si nu e Ok deloc! Depinde de fiecare produs in parte, nu stiu sa-ți spun un preț exact! Comanda de acum de pe "joom" este un site asemanator, cu produse asemănătoare, dar cu un preț mai sccazut decat pe aliexpress si fara taxe de transport, deci cat scrie ca, costa produsul atat este si nimic in plus! Sper ca te-am ajutat! Pupicei

| a răspuns:

La fiecare produs de pe AliExpress, exista pe acolo o notă, în care se specifică dacă are "free shipping". Dacă îți cumperi produse cu "free shipping", nu trebuie sa plătești nimic la transport, doar dacă ți se precizează "shipping: 2, 50 lei" de exemplu. Îți vin la poștă și nu mai plătești absolut nimic, doar ridici coletul.