| Miuletz a întrebat:

Buna TPU! Doresc sa-mi achizitionez un vape, insa nu stiu ce sa aleg. Nu fumez, si as dori sa folosesc solutie fara nicotina (dar pot si cu). Am folosit fume infinity pana acum, si doresc sa-l iau mai mult pentru a face vape tricks. Ce recomandati pentru un incepator? Ceva care sa scoata mult fum, dar nu foarte scump. Multumesc!

3 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Vape-ul e cancerigen, nu recomand!

| Miuletz explică (pentru Lukasssz):

M-am documentat destul de mult despre subiect. Imi poti spune numele studiului care dovedeste ca este cancerigen? Ce face vape-ul cancerigen mai exact? VG? PG? Componentele care se gasesc si in alimentele pe care le mananci zilnic? Nu vad nicio problema in a vapa fara nicotina, si este foarte periculos sa le spui tuturor ca x sau y este cancerigen cand n-ai niciun studiu sa dovedesti asta. Nu spun ca riscul este 0, dar daca ar fi 0.1% m-as mira.

| Silviu0792 a răspuns:

Aramax Power...185 ron, l-am achizitionat a fost foarte bun o perioada pana se incingea extrem de tare cand vapam dar nu l-am dus in service nici pana azi, oricum cred ca toate sa strica si scumpe si ieftine, insa asta scoate niste aburi IMENSI