|

Cam cât timp durează până să fie livrate comenzile Avon? Joi am plasat o comandă online, Vineri am primit un SMS de la reprezentant "ca a preluat comanda mea și ma va suna când are produsele", însă astăzi nu a dat nici un semn de viață. Între timp am plasat și alte comenzi pe alte site-uri și acelea s-au livrat prin curier, însă acestea au venit dar comanda de la avon încă nu. Țin sa zic ca este un reprezentant ales la nimereala de pe site-ul lor și eu zic ca nu își bate joc de mine dacă avea peste 100 de recenzii pozitive.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Astazi iti vine comanda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru darrio2007):

Te lauzi cu vechime pe site 9 ani, dar vad cât de bine te implici pe site sa ajuți oamenii. Cred ca ai răspuns și tu cât să te puncteze și sa sa îți apară acolo "întrebări la care ai răspuns primul". Astăzi nu a venit nici o comandă și nici ieri. Dacă nu știai ce răspuns să dai, mai bine tăceai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Wizard99):

Nu inseamna ca daca mi-a venit mie, asa dupa cum ti-am spus, ar trebui sa-ti vina si tie. Motive pot fi multe. Distanta, curierul pe care ti l-ai ales, numarul de comenzi prea mare.
P.S. Nu vad ce legatura are asta cu vechimea mea pe site. Invidie, cumva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează