|

Imi poate spune spune cineva de ce iphon-ul (este reconditionat) pe care tocmai l-am cumparat nu are casti?

Si chestia aia ca sa scoti simu?

L-am cumparat acum in 24 din franta (de black friday)

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asa am zis si eu al tau este refurbished, adica reparat, a fost folosit, a avut ceva defectiuni, reparat si apoi pus la vanzare.Aia il vand cum e, nu ti-l da ca la magazin nou laughing.
Eu ce telefon am? Al iphone 6S stare exceptionala,adica ca si cum l-ai cumpara acum din magain,absolut nici o zgarietura nimic,cu tot cu cutie,casti,incarcator am tot cea venit cu el.
Unde stau? Locuiesc in Statele Unite laughing aia e mai naspa si e si mai naspa ca nu vine vreun cunoscut acum in RO,cel putin n-am intrebat care vin in vacanta peacasa.
Culoarea este rose daca stii ce zic, e cumparat decodata direct de la Apple din magazin. Vreau sa-mi iau X dara sa vaz, bine ca pot sa imi iau oricum, nu trebuie sa-l vand neaparat pe asta sa iau altul, dara daca as fi avut posibilitate sa-l dau las da, mai reduc ceva de la ala X de 256 gb laughing ca de ala vreau sa iau, ca apoi sa nu mai cumpar des telefoane, sal tiu cel putin acolo 4 ani zic eu laughing asta daca nu scot astia iar mai stiu eu ce OZN laughing.
O sa intreb care vine in RO din romanii cei cunosc.Am avut pe cineva care fost aici dar asta inainte sapara astea 8 si X asta.In sf deci am zis eu ca las da peal meu dara e problema ca is departe.
Al tau nu-i prea bun, in sensul ca de la un anumit IOS nu-i mai poti face update, bine il poti folosi oricum dara zic asa c a idee, de aia telefonele astea e bine sa le iei cu ceva memorie mai mare daca stii ca-l tii cativa ani.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai cumparat ce iphone,si de unde anume? Daca l-ai luat de la o persoana aia e, poate nu mai avea castile, iar sertaru ala pentru sim cine stie ce telefon stricat ai cumparat.
In general in magazine orice iphone si ala X vine cu casti, deci nu exista telefon nou fara casti, iar magazinele din cate stiu eu nu vinde telefoane folosite, poate magazinele alea de consingnatie cum le zieau romanii.Deci de unde anume ai cumparat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Iphone 6 plus 16gb de la electrodepot cu 399€ (un magazin cunoscut in franta)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Leovine107):

Daca e pe asa mai bine til vindeam pe al meu, cel putin stiai ce luai laughing tot la banii aia dara cu 64 gb cumparat direct din magzinu Apple never locked, fara absolut nici o zgarietura nimic.Cum adica sa vinzi telefoane fara sertar sim sau ce mai spui fara casti.Telefonu daca e nou vine cu toate astea.
Chestia este ca telefonul tau este rebuild,adica este folosit,a avut ceva defetc,ecran spart,sau mai stiu eu ce,cineva le cumpara, bineinteles proprietaru poate nu mai are castile, nu mai are cutia, il da aluia asa doara telefonul si ala il repara sil vinde apoi mai departe. Poate or fi uitata aia sa mai puna sertaru ala, ala indiferent cum ar fi un telefon trebuie sal aibe obligatori. Dara hai ca aia nu-i chestie asa grava, poti cumpara un sertar din ala de oriunde.Casti,daca ai fi fost pe linga mine tias fi dat eu moca am casti de la toate iphoanele care le-am avut, niciodata folosite, eu nu ascult nimic la casti la telefon laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

M-am mai informat putin si cica cele "reconditionate" pot veni chiar si fara incarcator... deci am avut noroc laughing
Tu ce iphone ai, ce culoare e, cu ce pret il dai si unde stai?
Te intreb pentru că vreau sa-mi iau altul, asta il dau la mama cand ma intorc din franta (prin 20 decembrie)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează