anonim_4396
| Anonim întreabă:

Merita sa imi iau acum iphone 11? (cel simplu) voua cum vi se pare este ok? nu de alta dar sh pe olx gasesc pe la 2500-2600 de lei si ma gandeam ca o data ce a iesit iphone 12 sigur il gasesc pe 11 mai accesibil.
Oare sa astept pana in vara sa imi iau 12? sincer nu stiu daca o sa scada sub 3000 de lei pe olx pana la vara si de asta ma gandeam sa aleg 11.
Voi ce credeti? (pana acum am avut doar Android si vreau sa trec pe ios)

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Da tot cei posibil sa gasesti mai ieftin, dar eu am vazut ca 11 pro este la celasi pret cu 12 laughing
Pai daca iti place cumpara,fiecare cu cei place,asa si eu la fel folosesc Apple,dar altora le plac alte alea,probabil unia dintre ei pentru ca nu au folosit niciodata Apple,altii de oftica,sa moara Apple nici deal dracu nu iau de la ei laughing,altii ca nu stiu ce apps vor ei sa ia direct de pe google etc.
Cum am spus fiecare cu cel doare,dar mie Apple mi se pare cel mai ok, simplu de folosit, sigur, frumos, adica are de toate, ma refer la calitate in primul rand.

| Xirus a răspuns:

I-ati iphone. Părerea mea Pentru Facebook, Youtube, insta, cameră, google, + alte câteva aplicații nu cred că merită să dai atâtia bani pe el.

Eu asta folosesc in mod obișnuit. Si dacă aș lua unul 3000 lei tot asta ar fi utilizarea, nimic deosebit. Eu cu 3gb ram si n-am probleme, merg toate aplicațiile frumos și Făra erori numai zic de acelea cu 4gb, sau 6gb ram si o cameră bună. La 1200- 1500 lei. Care toată lumea este mulțumită.

| danaieladaniela a răspuns:

Sincer cred ca ar trebui sa astepti pana in vara, cred ca pretul o sa fie mai accesibil.