|

Pe aplicatia Shedd, dupa ce vorbesti cu o persoana care este interesata de articolul vestimentar respectiv, cum îi trimit coletul si cum imi primesc banii? Am auzit ca banii se baga intr-un cont. Ce fel de cont? Cont bancar?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu. Impachetezi articolul si mergi la posta (ca-i mai ietftin) sau la curier. La posta iei un Buletin de expeditie si un mandat postal pentru ramburs. Scrii adresa corecta pe buletinul de expeditie: tu la expeditor si el la destinatar. La mandat scrii invers: la expeditor cel ce-ti trimite banii si la destinatar, tu. Pe buletin exista un loc unde scrie ramburs. Acolo scrii valoarea obiectului (sa zicem 1000 lei) si valoarea transportului (daca asa te-ai inteles cu el) sa zicem 15 lei. Total ce vei scrie acolo va fi deci 1015 lei. El nu va putea ridica coletul pana nu plateste banii. In cel mai rau caz pierzi cei 15 lei de transport.
La curier este mai simplu. Bagi obiectul intr-o punga data de ei si spui sa treaca la ramburs suma stabilita. Nu trebuie sa scrii nimic.
In imagine ai un model de colet doar ca, pentru mai multa siguranta, il legi cu sfoara si acolo nu este pusa adresa: http://bit.ly/2KoXcJ8

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează