anonim_4396
| Anonim întreabă:

Pe data de 18/12/2016 mi-am comandat o pereche de ochelari de la Vintage Optical Shop. Acesta se afla in United States si am primit un e-mail "Order Placed" si scrie ca se livreaza cu "Priority Mail International - USPS Priority Mail International". Am citit la ei pe site si scria ca international se livreaza intre 5 si 14 zile. Eu astept de ceva timp dar nu am primit un e-mail cu acel "Tracking Number". I-am contactat prin mai mult e-mail-uri la mai multe adrese. Am primit cateva raspunsuri in primele zile ale comenzii cu "Se va livra astazi, etc...". Ce as putea sa fac in acest caz. Pe langa astea in e-mail mai scria Processed Amount: 148$", deci produsul a fost platit. Cred ca au fost si Craciunul, Revelionul, Weekend-urile, care nu se considera zile lucratoare probabil. Va rog frumos, am nevoie de ajutor in acest domeniu. Multumesc anticipat si astept un raspuns din moment in moment!

Răspuns Câştigător
| RS4 a răspuns:

Cu siguranta trebuie sa primesti avizul acum dupa sarbatori. Dureaza si pana ajunge in tara, dar mai ales dureaza pana se misca ai nostri. Asteapta saptamana asta care vine, ar trebui sa ajunga. Bafta!

| Anonim explică (pentru RS4):

Iti multumesc foarte mult pentru acest raspuns!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Mai multe e-mail-uri*;
si scria ca se livreaza*;
Tin sa mai mentionez si faptul ca aveam o optiune de Create account si nu am bifat ca sa pun parola sa imi fac un cont. L-am facut dupa cu speranta ca imi va transfera comanda pe acesta, dar nu a fost cum ma asteptam, asa ca acum nu pot vedea status-ul comenzii!

| RS4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai fara cont nu stiu cum ai platit si pe ce adresa sa iti trimita ei comanda?! trebuia cont cu adresa, platit cu paypal (cred), si apoi aveau adresa unde sa livreze. Asa, nu stiu, sincer. Nu cunosc site-ul, eu cumpar doar de pe ebay.

| Anonim explică (pentru RS4):

Situatia este in regula acum. Am platit demult. Multumesc!