|

Salut, acum aproape doua săptămâni, mai exact pe 5 martie, am comandat de la Telekom un telefon (Samsung galaxy J4 Plus) cu abonament, dar inca nu ajuns. Cam cat durează în general livrările la telekom? Din cate am înțeles firma de curierat e DPD, doresc sa știu dacă compania acesta de curierat e serioasa.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Samsung galaxy J4 Plus are pret la liber intre 500 si 600 lei (RON).Cea mai proasta telefonie mobila din Romania este TELECOM.Nu stiu cum de va puteti pacali cu acest TELEKOM.Au serviciile cele mai proaste si mai scumpe.Cunosc toate relele de mobil din Romania si singura la ora actuala care este cea mai performanta este ORANGE.Cumparati acest telefon la liber - fara abonament ca e mai bine, ai telefonul free pentru orice retea si ca abonament daca vrei abonament intra pe www.ORANGE.ro si vezi care abonament ti se pare avantajos pentru tine - apoi in oras la tine cumperi o cartela-pachet cu 5 euro credit de la ORANGE (cost 30 ron), o gasesti pe la chiscurile de ziare sau pe la magazinele ce au afisate incarcari electronice, pui cartela SIM in telefon, o sa ai un numar Orange care o sa al primesti prin SMS si apoi daca nu vrei sa ramai pe PREPAY te duci in oras la tine la sediul central ORANGE si pe acel numar faci abonamentul pe care al vrei.Informeaza-te itai pe site la ORANGE.Nu mai cumparati telefoane la abonament ca platiti de 2 ori pretul telefonului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceva nu este în regulă. Firma DPD este o firmă serioasă. Mergi până la sediul Telekom şi întreabă unde este coletul tău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează