|

Salut, acum o luna de zile am facut o comanda pe site-ul www.shop.007menstyle.com, mi-au fost retrasi banii din cont, am primit mail-urile de confirmare, total parea ok, dupa o saptamana primesc email-ul care imi confirma transportul produselor fara prea multe detalii. Pe site specifica o perioada de maxim 21 de zile pentru livrarea comenzii, au fost depasite acele zile iar pe mail nu imi raspunde nimeni, in mail-ul de confirmare a comenzii am un link legatura catre comanda, iar pe 7 aprilie imi apare "order canceled", ma poate indruma cineva ce sa fac?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dragul meu, cred ca tocmai ai fost victima de scam. E un site nou, mi-a durat ceva sa-mi dau seama ca ai schimbat putin URL-ul, dar vezi asta.
https://www.scamadviser.com/check-website/shopmenstyle.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AlexSalling):

Am patit acelasi lucru acum 1 an pe ebay, am reclamat tranzactia iar dupa 2 saptamani am primit banii inapoi, am avut noroc ca am facut tranzactia prin paypal, acum nu stiu ce sa fac, tranzactia a fost tot prin paypal dar nu stiu cui sa ma adresez.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nicușor_Daniel_1996):

Tot PayPal. Le spui de faza si ei vor vedea cum iti vor face refund, dar nu mai prea astepta. Stii? Eu cand comand ceva de pe net, mai tot timpul caut sa fi-e cu ramburs. Nu le prea platesc cu cardul, decat daca vin din alta tara sau nu costa prea mult. Ca-ti bani ai cheltuit acum?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează