|

Salut, am o mica mare problema. Am comandat de pe pc garage un calculator, etc. La fan courier am spus adresa gresita, in sensul ca in loc de numarul 3 am pus 13, dar exista si strada nr 13, destul de aproape. Intrebarea este : Daca ma suna cei de la fan courier daca sunt acasa la ora x sa livreze coletul, le pot spune sa vina pe strada nr 3 in loc de 13?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da normal atata timp cat ai cu tine si un act de identitate ( buletin).

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Normal ca le poti spune

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bineinteles ca da, le zici ca ai gresit adresa cand ai comandat de pe net.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea cred, ei te suna cand au ajuns sau ajung in mai putin de 30 secunde la adresa ta. Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu cel care ti-a preluat comanda pe pc garage (si eu am facut diverse greseli, deci stiu) si sa-i comunici situatia, iar el va trimite situatia finala curierului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie nici-un act de identitate, am comandat atât de pe Pc Garage cât și de pe ALTEX, Media Galaxy, edigital, etc. Pe site când ai comandat ai lăsat un număr de telefon, atât îi trebuie curierului, te sună și tu dai specificații unde vă vedeți, prima oară toți mi-au zis să mă duc cu buletinul, ca să vezi, îl țineam în mână degeaba, nu-i pasă curierului de noi, ci să-și lase marfa să n-o ducă în depozit, însă dacă trece de tine prima dată, la întoarcere te sună iar, dacă nu rezolvați nici atunci, el duce coletul la depozit în oraș și trebuie să-l ridici a doua zi sau îl duce înapoi de unde a venit. Știu din propria experiență. Sper că nu ești îngrijorat de asta și te-am ajutat cât de cât, nu-ți face griji, o să fie bine, mult noroc! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează