|

Buna. Am o intrebare legata de contul meu de Facebook. Am primit un pop-up din apkicatie despre securitatea mea si a celor din jurul meu si mi s-a cerut sa pun o poza cu mine. Acum de fiecare data cand incerc sa ma loghez in browse sau aplicatie imi apare acelasi mesaj:

You Can't Log In Right Now

We'll get in touch with you after we've reviewed your photo. You'll now be logged out of Facebook as a security precaution.

Vi s-a intamplat vreodata? Cand imi voi putea folosi din nou contul?

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Gabriela,

Acest lucru se intampla pentru ca Facebook iti verifica identitatea si securitatea contului - se poate ca acesta sa fi fost preluat de altcineva sau asociat cu activitati care incalca politicile Facebook. Recomandarea noastra este sa astepti ca ei sa termine verificarea - Acest lucru poate dura o perioada mai lunga de timp avand in vedere numarul mare de utilizatori activi pe care ii are Facebook la nivel mondial.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, se tin de prostii astia de la Facebook.
Nu vad conturile cu adevarat false, nu vad postarile pornografice, nu vad amenintarile, nu vad alte lucruri grave dar sunt preocupati de fotografiile userilor.
Am patit si eu. Aveam un cont abia deschis si mi-au cerut numaidecat fotografia. Cum postarile de pana atunci nu erau importante, am renuntat la cont si mi-am facut altul. Aici, inca nu mi-au cerut nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează