|

Buna TPU. Am si eu o intrebare poate putin ciudata laughing), daca pun o poza pe Facebook si o prietena imi da like, prietenii acelei persoane pot vedea si ei poza dupa ce da ea like? Adica le apare ca ea a dat like la poza mea? laughing)

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Idream,

Depinde foarte mult de setarile de confidentialitate pe care le ai. Poti sa le schimbi pe acestea mergand la Setarile Facebook si accesand Privacy. In mod normal daca ai ales optiunea Friends, atunci alte persoane pe care nu le ai in lista de prieteni nu pot vedea poza.

Daca ti-au aparut pozele altora in timeline pentru ca un prieten de-al tau le-a dat like este pentru ca acele poze au fost postate cu setarea Public or Friends of friends.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde. Ai in setarile pozei. De exemplu, te duci la settings (setari) --->Privacy (Privat, a 3-a de sus, cu un lacat pe ea) --->Who can see my stuff (Cine imi poate vedea postarile)--->Si ai acolo "Who can see my future posts? (Cine imi poate vedea postarile?) si dai pe "Edit" si modifici cum vrei. Eu am "Friends" adica doar prietenii vad ceea ce postez si doar ei. E bine sa te mai uiti pe la setari ca sa stii ce sa faci in caz de ceva ( daca iti fura cineva contul, etc.). Deci raspunsul la intrebarea ta e nu, daca setarea ta e pe "Friends". "Friends of Friends" inseamna prietenii prietenilor deci inseamna ca iti pot vedea. Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Doamne, m-ati zapacit cu like-urile voastre. Credeti ca asta este important? asta va defineste?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează