|

De ce oricine poate vedea poza de profil in marime normala cu toate ca este disponibila doar pentru prieteni?

De ce Facebook face asemenea schimbari? Ce nu era bine pana acum?

Nu stiu daca ati observat, dar mai nou dupa noul update. putem vedea orice poza de profil ( ma rog mai putin like-uri sau comentariile, dar asta conteaza mai putin). Eu poate nu vreau sa ma vada anumite persoane..si nu-mi doresc sa-mi vada poza de profil in marime mare cu tot cu detalii.

Se poate face ceva?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Simona,

Din pacate, anumite imagini sau informatii Facebook decide sa le pastreze publice (poza de profil, poza de coperta). Aceste aspecte depind de politicile lor interne si noi nu putem interveni asupra lor. Te sfatuim insa sa le oferi celor de la Facebook feedback folosind formularul https://www.facebook.com/help/contact/268228883256323

Mai mult decat atat, daca aceasta optiune te deranjeaza atat de mult, poti sa iti stergi contul sau sa-l pastrezi pe acesta fara a folosi o poza de profil.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, ai dreptate. Ei încearcă mereu să aducă îmbunătățiri, la unele se renunță treptat, iar altele se mențin. Mai nou, apare și data înscrierii pe FB. Probabil, în funcție de feedback, se iau deciziile definitive. Încearcă să raportezi problema, acolo, unde scrie "Raportează o problemă". Și vezi ce răspuns primești...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ai dat poza de profi la public, trebuie sa o setezi pentruprieteni. sau doar tu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru octav005):

Indiferent daca o selectez doar pentru prieteni sau doar pentru mine... daca cineva care nu-mi este prieten imi intra pe profil poate sa vada poza de profil mare! Nu vede like urile sau com dar vede poza mare cum o vad si prietenii mei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează