|

Buna ziua,doamnelor si domnilor de pe TPU! Astazi,am incercat sa intru in contul meu de facebook,dar imi apare pe desktop un fundal alb cu niste inscriptionari criptate formate din caractere,simboluri,litere si cifre amestecate! Oare este posibil sa fie virusat sau spart sau nu mai stiu ce? Va rog sa ma ajutati cu seriozitate sa rezolv aceasta problema! Va multumesc frumos, cu stima si respect!

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna ziua,

Incercati sa accesati Facebook folosind si un alt browser. Asigurati-va intotdeauna ca browserul web este actualizat la ultima sa versiune - acest lucru indeparteaza erorile si ofera o protectie mai mare a computerului.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Sterge datele de navigare din browserul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

PC-ul dvs colcaie de virusi, si nu ma surprinde faptul ca veti intampina probleme pe Facebook.
Cea mai eficienta solutie, este urmatoarea....solutie pe care o aplic de cativa ani :
In primul rand, va sfatuiesc sa utilizati un sistem de operare Windows cu licenta reala Microsoft.Prin sistemele de operare piratate, creatorul lor are acces direct la datele confidentiale a dvs. Utilizati un antivirus cu licenta.Eu utilizez Norton de la Telekom, si de cativa ani, am uitat de probleme.Asa zisii antivirusi gen,, free '', creaza o bresa in calculatorul dvs, astfel ca hackeri au acces liber la tot ce se afla in PC.Eu am trecut prin astfel de probleme, de aceea doresc sa va scutesc de probleme mult mai grave decat cele expuse.Pt partea cu Facebook, lucrurile sunt serioase. Atunci când bresa despre care va spuneam, este creata prin Windows-urile piratate, si antivirusii deschid larg poarta de siguranta a PC-ului dvs, atunci hackerii prin datele ce le iau din calculator, intra pe Facebook, la profilul dvs, si incep sa faca ravagii, despre care insusi dvs aduceti la cunostinta in comentariul dvs.
Exista speranta si pentru dvs : Achizitionati-va un sistem de operare licentiat de Microsoft, si un antivirus de asemenea cu licenta reala.In acelasi timp, securizati-va contul de Facebook prin nr dvs de mobil. Daca nu reusiti singura, va rog sa ma contactati pe Facebook la adresa din link : https://www.facebook.com/valystefan15. Acestea, dar si alte detalii, le puteti afla doar daca ma contactati.In legatura cu solicitarea dvs, stimata d-na, daca veti parcurge pasii principali, veti avea multe beneficii.
Da, poate ca nu ma credeti, dar eu am trecut prin situatia descrisa de dvs....Cu stima :Stefan

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Eu am laptop cu windows 7 licentiat si deja instalat, dar nu are legatura cu virusii din calculator, am scanat si nu am gasit nimic, dar problema e ca browserul GOOGLE CHROME are probleme cu Facebookul si este virusat, dar l-am dezinstalat si sters si l-a m facut alt browser cu WINDOWS INTERNET EXPLORER 11! Si merge fara probleme, va multumesc frumos pentru pretiosul dvs. sfat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot sa te asigur ca ideea ca antivirusii (cum ar fi Bitdefender Free, Avast Free, AVG Free sau Avira Free) "deschid larg poarta de siguranta a PC-ului dvs" este simptom de paranoia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează