|

Deci nu mai pot de nervi! Am o problema, si anume: Abia mi-am instalat windows-ul (win10 64) Am instalat Firefox, Opera si Google Chrome, dar cu google chrome am o problema! Intru pe pagina oficiala Google si vreau sa ma conectez la contul google, e totul ok pana inchid browser-ul... apoi daca il redeschid, imi cere sa ma conectez la loc. Deci de cate ori inchid Google Chrome ma deconecteaza de la orice, de la contul de google de la Facebook, Youtube. De la ce sa fie? Mentionez ca pe Opera si Firefox e totul ok. raman conectat! Va rog sa ma ajutati, multumesc!

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Mihai,

Poti schimba acest lucru din setarile browserului. Mai multe informatii https://support.google.com/chrome/answer/95606?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ro

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce nu pricep eu este de ce ai instalat 3 programe care fac acelasi lucru?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru JackR):

Pentru că de peste zece ani de zile aceste trei browser le folosesesc, în funcție de website. Întrebarea era totuși alta, chiar trebuie sa deviăm de la subiect? Mulțumesc pentru înțelegere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foloseste Opera. Firefox si Chrome se misca greu si iti mananca din memorie, se misca si greu. Problema este ca nu ai activat din setari ca parolele si contul sa fie salvate. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează