|

Dupa ce ma conectez la contul Facebook, cum il pot accesa fara sa-mi confirm identitatea pentru a-l putea sterge?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Oricum e dezactivat până la verificarea identității. Absolut nimeni nu îți mai poate vedea contul. E închis temporar.
Dacă nu îți confirmi identitatea, ți-l vor închide definitiv.
Așa că, lasă-i pe ei să facă asta. happy

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu poti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează